KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Hovborg Kro er ny partner i Danske Konferencecentre

17. December 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Rige og stolte traditioner og den gamle kroånd holdes fortsat i hævd på Hotel Hovborg Kro, som ligger naturskønt i Sydjylland. Uanset om du skal afvikle et møde, et kursus eller en konference, vil du mærke, at landsbykroen vægter den personlige betjening og det gode værtskab højt. Dit arrangement vil blive afholdt i hyggelige kursuslokaler, og du vil få serveret god dansk mad, ligesom ”mormor” lavede den.

 

Hyggelige kursusrammer

Hotel Hovborg Kro har 8 mødelokaler – alle med tekniske hjælpemidler. Herudover er der mulighed for at bruge de hyggelige krostuer “Ladeloftet”, “Høloftet” eller “Pejsestuen”, hvor man kan sidde, så længe man har lyst uden at blive forstyrret.

Personalet gør alt for at give en personlig og individuel betjening ved alle arrangementer, så gæsterne kan føle den gamle og hyggelige ånd på landsbykroen.

I kroens have kan du nyde egnens ældste bøgetræer og Holmeåen, som løber gennem have. Den dejlige natur giver mulighed for udendørsaktiviteter, bl.a. er det oplagt at tage en gå-tur på en af de afmærkede vandrestier.

Som en helt særlig aktivitet kan du, hos Hotel Hovborg Kro, leje et landsbykøkken, hvor I sammen med en kok og en tjener laver mad.

Central placering i storslået natur i Sydjylland

Hotel Hovborg Kro ligger kun 22 km fra Billund lufthavn og kun 9 km fra motorvejen E20 Kolding-Esbjerg, så det er nemt at komme til trods den geografiske placering. Der er gratis parkering på stedet med mulighed for gratis opladning af el-biler – også med TESLA stik. Endvidere er parkeringspladsen video overvåget.

Du kan læse mere om Hotel Hovborg Kro her, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG