KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Koldingfjord er ny partner hos Danske Konferencecentre

2. August 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Hotel Koldingfjord er kendt som ét af Danmarks absolut bedste hotel- og konferencecentre med smuk beliggenhed omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding Fjord. I 2015 blev mødefaciliteterne opgraderet med særlig fokus på høj gæstekomfort, fremtidens mødefaciliteter og udvidelse af de to største mødelokaler. Den skønne natur og unikke ro giver plads til fordybelse og refleksion, men også mulighed for spændende udendørsaktiviteter.

 

Hotel Koldingfjord har i alt 4 plenumlokaler med plads til 20-300 personer og 8 grupperum. De to største lokaler er udvidet til samlet 500 m2 og har plads til henholdsvis 220 og 300 gæster i biografopstilling. Her er både store sale med højt til loftet og små intime lokaler med udsigt til Kolding Fjord. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, klimaanlæg og trådløst internet. Lokalerne er indrettet i tidløs dansk design og ligeledes er hovedparten af de i alt 132 værelser på hotellet blevet moderniseret i skandinavisk design.

Et historisk sted med unikke konferencelokaler

Hotellet blev opført i starten af 1900 tallet og var det første julemærkesanatorium, som blev opført i Danmark. Fra 1911 til 1960 fungerede bygningerne som sanatorium for børn ramt af tuberkulose og blev dermed en vigtig brik i kampen mod den frygtede folkesygdom. Den gamle overlægebolig Louisehøj har gennemgået en nænsom restaurering, der har åbnet mulighed for de helt private og eksklusive arrangementer, så I kan fokusere på selve mødet. På Louisehøj er I tilknyttet jeres helt egne tjenere og kokke, og al forplejning bliver tilberedt af de bedste sæsonbetonede råvarer i selve huset. Alle måltider og serveringer er fleksible og tilpasses jeres ønsker.

Naturskønt område med oplagte udendørsaktiviteter til jeres pause

Der er rig mulighed for aktiviteter og teambuilding i pauserne eller efter endt møde. Hotel Koldingfjord samarbejder tæt med CoastZone og World of Adventure, der kan arrangere lige dét I ønsker. Udsigten over Kolding Fjord er helt fantastisk, og det er oplagt at tage en frisk svømmetur fra hotellets egen båd- og badebro. Det er også muligt med en sejltur direkte fra bådebroen. Udover bueskydning og skovtur, kan I som noget helt unikt plante et træ langs fjorden eller i skoven med både skovvandring og storytelling. Derudover er Kolding Danmarks 7. største by, og Hotel Koldingfjord ligger blot 5 km fra Kolding centrum. Her kan I opleve et aktivt design-, kunst- og kulturliv med gallerier, museer samt moderne designskole.

Der er gode transportmuligheder til Hotel Koldingfjord, som også har 200 gratis parkeringspladser. Kolding togstation ligger blot 5 km væk, og der er 7 km til motorvej E20.

 

Du kan læse mere om Hotel Koldingfjord her, og du er naturligvis velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for mere information.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG