KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Koldingfjord kåret som ”Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden”

9. October 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Det har været en begivenhedsrig tid for Hotel Koldingfjord. Først havde de besøg af USA´s 44. Præsident Barack Obama og dernæst blev hotellet kåret til ”Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden” til Danish Travel Awards 2018.

 

Stemningen var i top på Hotel Koldingfjord, da Barack Obama tjekkede ind på hotellet den 27. – 28. september 2018, og nu har humøret fået endnu et hak op ad, efter Hotel Koldingfjord er kåret som ”Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden”.

Det tidligere julemærkesanatorium i Kolding, der siden 1990 har været hotel, blev onsdag i sidste uge kåret til ”Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden” ved Danish Travel Awards. Her var 350 mennesker fra den danske rejsebranche samlet til prisuddeling i Cirkusbygningen i København. En prisuddeling, som rejsemagasinet Standby.dk, for 24. gang stod bag og uddeler priser til blandt andet bedste rejsebureau, flyselskab og bedste hotel i hovedstaden og uden for hovedstaden. Der var 25 hoteller udvalgt til konkurrencen “Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden”, hvor Hotel Koldingfjord var i finalen sammen med Hindsgavl Slot og Marienlyst Strandhotel.

Kort om Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord ligger ved fjorden omkranset af fredskov. Hotellet er opført som Danmarks første julemærkesanatorium i perioden 1907-1911, og frem til 1960 fungerede bygningerne som sanatorium for børn ramt af tuberkulose.

Fra 1988 til 1990 blev de fredede bygninger renoveret og ombygget, og i 1990 åbnede hotellet, der i dag har 132 værelser og konferencefaciliteter til 300 personer.

Vi ønsker Hotel Koldingfjord stort tillykke med titlen – læs mere om deres mødefaciliteter her.

Foto: Beviset, diplom og en prisstatuette i hænderne på den stolte Direktør Peder J. Madsen + Hotel Koldingfjord set fra Fjorden.

 

Foto: USA´s 44. præsident Barack Obama og ledergruppen fra Hotel Koldingfjord

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG