KATEGORI: Branchenyheder

Hotel Koldingfjord scorer hattrick som Danmarks Bedste Venue

15. April 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Det er faktisk endnu mere imponerende, end når en fodboldspiller scorer tre gange i samme kamp. Hotel Koldingfjord har for tredje år i træk scoret titlen som Danmarks Bedste Venue efter at have høstet massevis af fornemme evalueringer fra hotellets møde- og konferencegæster.

Det er ved at blive en vane. For Hotel Koldingfjord og direktør Peder J. Madsen heldigvis en af de gode af slagsen. Takket være evalueringerne fra tusindvis af møde- og konferencegæster er hotellet for tredje år i træk kåret som Danmarks Bedste Venue. Peder Madsens team modtog hæderen på branchesammenslutningen Danske Konferencecentres Foreningsdag den 15. april.

Mad, omgivelser og værelser

Hotel Koldingfjord har især udmærket sig som Danmarks Bedste Venue 2024 på tre parametre: Mad, omgivelser og værelser. Dykker man lidt ned i de kommentarer, nogle af gæsterne har givet som begrundelse for deres flotte vurdering, finder man bl.a. udsagn som:

Super professionelt personale og service, dejlig mad og skønne omgivelser.

Lækre omgivelser både ude og inde. Super service fra jeres altid smilende og hjælpsomme personale. Udsøgte værelser og fantastisk mad.”

”Det er tydeligt, at kvaliteten af maden og forplejningen stadig er afgørende, når møde- og konferencedeltagere skal bedømme deres oplevelse, og her gør Koldingfjord det virkelig godt. Det samme gælder hele den service og atmosfære, der gerne skal være forbundet med måltiderne,” siger Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør i Danske Konferencecentre, som står bag prisuddelingen.

Stolt hoteldirektør

Det er en tydeligt stolt hoteldirektør, Peder J. Madsen, der modtog nyheden. Han har også et bud på, hvorfor netop Hotel Koldingfjord løber med prisen for tredje år i træk.

“Denne pris er en hyldest til vores dedikerede team, hvor hver eneste medarbejder spiller en afgørende rolle. Det er en stor anerkendelse til alle på hotellet, for det er sammen, vi skaber ekstraordinære oplevelser for vores gæster. Hver dag bidrager vi alle til at gøre Hotel Koldingfjord til et sted, hvor gæster føler sig værdsatte og velkomne.”

Gæsternes vurdering afgør vinderen

Det er alene gæsternes evalueringer, der ligger til grund for kåringen. Evalueringerne bliver omregnet til en såkaldt NPS-score, der er et internationalt anerkendt værktøj til at vurdere kunders loyalitet og tilfredshed med virksomheder i alle mulige brancher. For at være blandt de flere end 100 venues, der er partnere i Danske Konferencecentre, er det en betingelse, at man indhenter gæsteevalueringer til beregning af NPS-scoren.

”En af de ting, vi er fælles om i Danske Konferencecentre er at sikre kvaliteten af den oplevelse, møde- og konferencegæster får, uanset hvilken af vores 100 partnere de vælger som venue for deres arrangement,” siger Marlene H. Sylvester-Hvid.

Udover Hotel Koldingfjord var Hotel Vejlefjord, Pharmakon Konferencecenter, Rungstedgaard og Skanderborg Park nomineret til prisen som Danmarks Bedste Venue 2024.

For yderligere oplysninger kontakt gerne:

Direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord på 4062 4057

Direktør Marlene H. Sylvester-Hvid, Danske Konferencecentre på 2677 1832.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG