KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Randers er ny partner hos Danske Konferencecentre

17. February 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Hotel Randers er beliggende i Randers bymidte. Omkring hotellet finder man Randers’ charmerede gågadesystem, hvor det emmer af puls og idyl, og blot 5-10 minutters herlig gåtur herfra finder man Gudenåen, som byder op til en smuk gåtur i mødepausen.

Hotellets restaurant byder på madoplevelser med fokus på smag afstemt efter årstid, mens hotellets servicebevidste personale skaber den helt rigtige gastronomiske oplevelse.

Fra du træder ind i Hotel Randers, vil du opleve en udpræget personlig service med fokus på dig og dine behov og ønsker. Hotellet vægter det gode værtskab højt og ser altid frem til at servicere gæsterne.

Alle værelser er renoveret i 2016/2017, så trods hotellets historie som et af de første danske provinshoteller, vil du opleve klassiske omgivelser med faciliteter, der matcher hotellets 4 stjerner. Hotellets lange historie er stadig at spore i detaljerne samtidig med, at den overordnede indretning udstråler eksklusiv og sofistikeret æstetik.

Hotel Randers kan tilbyde lokaler med plads til max. 100 deltagere. Mødelokalerne fordeler sig på 4 plenumlokaler, herudover kan større møder og gruppesessioner holdes i vores 3 selskabslokaler. 

På hotellets første etage befinder der sig nyrenoverede konference-lokaler med rig mulighed for at afholde møder af enhver slags, skræddersyet specielt til jeres arrangement. I alle mødelokalerne er der AV-udstyr, flipover, audioudstyr, whiteboard & projektor og lærred til fri afbenyttelse.

På hotellets stueetage ligger de unikke selskabslokaler med hver deres særpræg, Festsalen bl.a. med sit flotte guldbelagte loft. Selskabslokalerne skal opleves og kan bookes til både et festarrangement eller en konference.

Læs mere om mødefaciliteter på Hotel Randers her på deres profil hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG