KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Scheelsminde er ny partner

2. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Med 94 moderne, veludstyrede og hyggelige værelser er den gamle herregård Scheelsminde det perfekte sted at afholde møde eller kursus. Oplev den helt særlige atmosfære på det charmerende hotel i Aalborg, hvor I kan nyde jeres middag i den populære Restaurant Bühlmann.

Scheelsminde er hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. Scheelsminde henvender sig via de mange faciliteter og muligheder til kolleger og forretningsfolk, der ønsker skønne oplevelser i historiske rammer.

Restaurant Bühlmann er velrenommeret og nævnt i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. I restauranten serveres gourmet af international standard med friske og lokale råvarer samt à la carte med fokus på fransk gastronomi.

Med 94 moderne, veludstyrede og hyggelige værelser, er den gamle herregård Scheelsminde det perfekte sted at kombinere møde med overnatning i Aalborg.

Transport:

Bus:
Der kører busser direkte mod Aalborg centrum, banegård og busterminal fra busstoppestedet ved Mariendal Mølle ved Hobrovej. Der er ca. 7 minutters gang fra Scheelsminde til dette busstoppested. Bus nr. 16 stopper lige ved Scheelsminde ca. hver halve time, og med denne bus kan du komme til Skalborg Station eller videre mod City Syd.

Tog:
Scheelsminde ligger kun 3 km fra Skalborg togstation og 3,6 km fra Aalborg banegård.

Fly:
Aalborg Lufthavn ligger ca. 9 km fra Scheelsminde, og der er gode busforbindelser til og fra Scheelsminde.

Læs mere om mødefaciliteter på Hotel Scheelsminde og se flere billeder her! Vi sender dig også gerne et gratis og uforpligtende tilbud med det samme – udfyld webformularen her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG