KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Søfryd er ny partner hos Danske Konferencecentre

6. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

På Hotel Søfryd kan tankerne få frit løb i skønne og rolige omgivelser lige ud til Roskilde Fjord. En unik beliggenhed med en hyggelig atmosfære, som kan danne rammen om dit næste møde, kursus eller konference, hvor venligt personale vil kræse om jer fra start til slut.

 

Lyse og hyggelige konferencefaciliteter

Med 4 plenumlokaler med plads fra 8 – 120 personer i stolerækker og en del små grupperum, er der rig mulighed for at afholde møder, kurser og konferencer på Hotel Søfryd. Alle plenumlokaler har standard AV-udstyr, gratis trådløst internet og en dejlig udsigt over Roskilde Fjord.

Måltider kan nydes i restauranten eller på udendørsterrassen begge med udsigt til Roskilde Fjord.

Værelsesfløjen på Hotel Søfryd er bygget ind i skråningen ned mod fjorden. En unik beliggenhed, som ikke ses mange steder og giver gode muligheder for overnatning.

Smukke omgivelser med mange muligheder

Vel placeret mellem det smukke Nordsjælland med de historiske slotte, den vidunderlige Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet og omgivet af den naturskønne Nationalpark Skjoldungelandet, er der lagt op til aktiviteter af forskellig art. Hvis du har brug ny inspiration under dit arrangement, kan I fx holde teamworkøvelser på plænen eller på vandet eller tage på vandretur i området.

Du kan læse mere om Hotel Søfryd lige her. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG