KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Svendborg lancerer eget Svendbrød

19. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Best Western PLUS Hotel Svendborg har taget et nyt fantastisk initiativ, hvor hotellet og lokale fødevareproducenter styrker hinanden. Første del af det nye lokalkulinariske koncept på Best Western PLUS hotel Svendborg er ”Svendbrødet”. Ideen til konceptet stammer fra deres oplevelse fra de sidste par år, hvor hotel –og konferencegæsterne gerne kører ud til producenterne for at købe en bid af Sydfyn med hjem.

 

Et godt eksempel på den store efterspørgsel på lokale råvarer viste sig sidste år, da områdets lokale vinproducenter fik tømt deres lager på få måneder af de vine, som Hotel Svendborg havde på deres vinkort. Forklaringen på populariteten skal findes i, at Svendborg nok er det eneste sted i Danmark, hvor man kan finde lokale og ofte økologiske specialiteter inden for en kort afstand heriblandt øl, vin, honning, frugt og andet godt. Samtidig er kvaliteten naturligvis i højsædet og det lokale er efterspurgt af gæster og turister som får sig en unik souvenir med hjem. Derfor skal de lokale produkter i år også udgøre mindst 25 procent af Svendborg Hotels morgen- og frokostbuffeter.

Ny opskrift med et twist af honning og æblemost

Hemmeligheden bag ved det unikke Svendbrød er, at melblandingen bliver blandet sammen med honning og æblemost fra lokale leverandører. Dette giver brødet en dejlig mild smag og klæg struktur. Når gæsterne har nydt Svendbrødet på hotellet, kan de købe alle ingredienserne med hjem. En færdigblanding med opskrift kan indtil videre kun købes lokalt og i butikken Øland.

Navnet på Svendbrødet er udviklet i en medarbejderkonkurrence, men opskriften er udviklet af Jan Milton efter samråd med Økomølleriet i Ringe. De leverer det friskmalede mel til de runde brød, der serveres både til morgen- og frokostbuffeten på hotellet.

Møde- og konferencegæster har altså lidt ekstra godt at se frem til nu, når de besøger Best Western PLUS Hotel i Svendborg.

Læs mere om Best Western PLUS Hotel Svendborg her, og kontakt Danske Konferencecentre for booking af møder eller konferencer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG