KATEGORI: Partnernyheder

Glostrup Park Hotel skaber arbejdspladser og branding for kommunen

23. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Udvikling betaler sig. Det fik Glostrup Park Hotel et synligt bevis på, da hotellet for nylig modtog Glostrup Kommunes Erhvervspris 2017. Prisen er kulminationen på tre års byggeri og udvidelser til 175 mio. kr. i ambitionen om at være det foretrukne mødested på Sjælland for private og offentlige virksomheder.

 

Det er en lidt af en ære i sig selv at lægge lokaler til en prisoverrækkelse. Og æren bliver ikke mindre, når man selv er prismodtageren. Det måtte Glostrup Park Hotels direktør, Mikael Melander, sande, da han ved Glostrup Kommunes årlige erhvervskonference modtog kommunens Erhvervspris 2017.

“Jeg føler, at alle vores dygtige medarbejdere i virkeligheden burde stå og modtage denne pris. Vi står nemlig sammen om målsætningen – at vi skal være blandt de bedste inden for vores kerneområder, hotel, konference og restaurantdrift.”
Sådan sagde direktør Mikael Melander, da han og Glostrup Park Hotel modtog kommunens erhvervspris 2017.

Et eksklusivt brand for Glostrup

I begrundelsen fra borgmester John Engelhardt lød det blandt andet:
“Via konferencer og hotelbesøg stifter tusindvis af mennesker årligt bekendtskab med Glostrup via hotellet. Og hotellets stærke brand er derfor med til også at brande kommunen positivt. Der er i det hele taget tale om et virkeligt stærkt brand i den eksklusive ende. Og det er samtidig et brand, der når langt ud over Glostrups grænser.”

Netop det med de tusindvis af mennesker er absolut ingen overdrivelse. Kunderne har allerede kvitteret for Glostrup Park Hotels nybyggerier og udvidelser, der har stået på i tre år og blev afsluttet i 2016. I dag har hotellet over 100.000 gæster om året fordelt på hotel, konference og selskaber.

Nye konferencefaciliteter og værelser

“Vi har med de seneste 3 års byggerier skabt 20 ekstra arbejdspladser og anvendt i omegnen af 175 millioner på at skabe et af Sjællands største hotel- og konferencecentre udenfor København,” sagde direktør Mikael Melander i sin takketale.

Glostrup Park Hotel åbnede sit nye, eksklusive konferencecenter med plads til 300 mennesker i 2014. Udvidelserne har også omfattet 54 nye værelser, så hotellet nu har plads til 383 overnattende gæster, der også kan nyde maden i hotellets berømte Restaurant La Cocotte og den tilhørende prisvindende vinkælder.

Du kan læse mere om Glostrup Park Hotel og stedets mange muligheder her, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller booke dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG