KATEGORI: Partnernyheder

HUONE lancerer 100% tilfredshedsgaranti koncept

10. September 2020
Ditte Rønne Jakobsen

HUONE lancerede i sidste uge det nye koncept, som tilbydes alle nye kunder, der afholder deres første møde hos HUONE. Tilfredshedgarantien handler for dem om at give nye mødekunder en risikofri første gangs oplevelse.

Nye mødekunder skal kunne booke møder og events hos HUONE uden risiko

Møde- og konferencecentret HUONE har netop kunnet fejre et års fødselsdag i Danmark og har i løbet af deres første år på markedet mødt stor anerkendelse hos mødebookerne og har allerede en stort antal stamkunder. Man er dog hos HUONE bevidste om, at man stadigvæk er en ny spiller i markedet og at ikke alle virksomheder endnu kender mødestedet. Tilfredshedsgarantien lanceres netop for at imødekomme og tilgodese kommende nye mødekunder. CEO hos HUONE Louise Adolph uddyber:

– Vi har fuld forståelse for, at man som virksomhed kan være tøvende overfor at prøve noget nyt, det er jo helt naturligt, at man vælger det sted, man har prøvet før, og hvor man tidligere har haft en tilfredsstillende oplevelse. Vi er stadigvæk for mange i branchen et nyt sted, og vi adskiller os også fra de mere traditionelle mødesteder i stil og indretning, hvilket for nogle sikkert gør, at de overvejer det lidt mere før de booker deres møde hos os. Det vil vi naturligvis rigtig gerne imødekomme og med introduktionen af tilfredshedsgarantien, kan vi nu tilbyde tryghed for de virksomheder, der afholder deres møder eller events hos os for første gang – lever vi ikke op til deres forventninger, så får de pengene retur på dagen.

Hos HUONE handler det udelukkende om møder og events – dagens mødegæst er altid i centrum

CEO Louise Adolph fortæller hvorfor HUONE adskiller sig fra de mere traditionelle møde- og konferencesteder på markedet:

– Vi ved fra vores kunder, at vi leverer en service og en mødeoplevelse, som ofte overgår deres forventninger. Dette skyldes hovedsageligt, at vi udelukkende lever af at arrangere møder og events, hos os er det aldrig en sekundær forretning, som det er på mange hoteller. Hos os er mødegæsterne vores ”eneste” gæster, og det giver os derfor en særlig mulighed for at yde en ekstraordinær service til gæsterne i løbet af en mødedag. Hos HUONE er der tilknyttet en dedikeret møde- og eventkoordinator til hvert eneste arrangement. Denne tager sig af alt fra opsætning i lokalet, forplejning tilberedt af vores egne kokke, stemningen i løbet af dagen mv. Det gør, at vi altid har fuldstændig styr på det enkelte arrangement, hvilket vi også kan mærke på tilbagemeldingerne fra vores kunder. De føler sig ganske enkelt i trygge hænder, så de kan slappe af undervejs og koncentrere sig om mødets indhold i stedet for praktikken. Med introduktionen af vores 100% tilfredshedsgaranti er det mit håb og forventning, at vi fremover vil få flere nye kunder hos os. Jeg glæder mig sammen med vores medarbejdere til at byde dem velkommen hos HUONE og til at give dem en mødeoplevelse udover det sædvanlige.

Få et godt indblik hos HUONE på vores Instagram @danskekonferencecentre, hvor mødestedet havde Torsdags Takeover i sidste uge – her viser de rundt på det kreative mødested.

Læs mere o m mødefaciliteterne på HUONE her og kontakt Danske Konferencecentre for sparring og rådgivning.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG