KATEGORI: Partnernyheder

HUONE styrker sin markedsposition med ny CEO og Green Key certificering

13. September 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Det kendte møde- og eventcenter HUONE beliggende tæt på Københavns Lufthavne, styrker sin position på den danske møde- og eventscene. Mødegæsterne er kommet talstærkt tilbage på den anden side af corona krisen og virksomheden starter nu efterårssæsonen op med to store nyheder. I slutningen af juli måned blev HUONE Green Key certificeret og den 1. september satte den kendte brancheprofil Pia Schultz sig i stolen som ny CEO for HUONE Copenhagen.

Ny CEO hos HUONE skal føre virksomheden videre i en forandret møde- og eventindustri

På trods af en verdensomspændende pandemi har HUONE klaret sig rigtigt godt. Man har siden åbningen tilbage i 2019 med succes afholdt over 1.300 arrangementer og ser positivt på fremtiden. Dog noterer man sig også, at mødeindustrien ser anderledes ud efter pandemien. Konkurrencen om mødegæsterne er skærpet især i København med de mange nye hoteller, som er skudt op, men også fokus på økonomi, klimaaftryk, ændrede rejsevaner mv. stiller nye krav til aktørerne. Dette er man hos HUONE meget bevidste om. Evon Blomstedt, grundlægger og koncernchef for HUONE, udtaler:

Fremtiden efter pandemien, ‘New Normal’, er en spændende tid for os alle i mødeindustrien. Der forventes meget af os på alle niveauer og hos HUONE er vi mere end klar til de nye udfordringer. Vi glæder os derfor rigtig meget til samarbejdet med vores nye CEO, Pia Schultz, og jeg er overbevist om, at Pia har den helt rette profil til at kunne tage HUONE Copenhagen til nye højder.

HUONE Copenhagen er den første af fire enheder, der bliver Green Key certificeret

HUONE Copenhagen er en del af HUONE Group, som opererer i 3 forskellige lande, Finland, Singapore og Danmark. HUONE (‘huone’ er det finske ord for ‘rum’) betjener tusindvis af forretnings- og mødekunder i sine fire full-service business- og eventcentre i Helsinki, Singapore og København. Grundlægger og koncernchef Evon Blomstedt er stolt over, at HUONE Copenhagen er trådt ind i netværket af miljøcertificerede mødesteder, hun udtaler:

HUONE Copenhagen er vores nyeste og stolteste HUONE enhed. Det er essensen af vores erfaring ved at afholde næsten 20.000 møder, for den førende mødeby i Norden. Og selvom vi er en mindre spiller sammenlignet med de store hoteller i byen, har vi stræbt efter at gøre vores til at være med til at skabe en mere bæredygtig mødeindustri. Fx ved at fjerne oksekød fra den daglige menu og ved at være ekstra opmærksomme i vores kommunikation til vores gæster. Jeg er meget begejstret over at se HUONE Copenhagen nu officielt er blevet en del af Green Keys certificerede konference faciliteter, og at vi nu er en del af byens mål om være frontløber indenfor grønne møder, konferencer og events.

Ny CEO glæder sig til at være en del af HUONEs videre udvikling i København

Med over 20 års erfaring i branchen glæder den nye CEO sig til at være med til at skabe fortsat vækst for HUONE, være med til at sikre HUONEs position på møde- og eventmarkedet i København og fortsat skabe enestående oplevelser for virksomhederne. Hun tror på HUONEs enestående koncept og på en kontinuerlig udvikling af virksomheden og ser med spænding frem til sit virke hos HUONE Copenhagen. Pia Schultz ny CEO for HUONE udtaler:

HUONE er alt hvad eventbranchen i København har brug for. De kreative og inspirerende mødelokaler er noget helt særligt, som ikke findes andre steder på markedet. Og jeg glæder mig meget til mit samarbejde med HUONE-teamet, og til at være med til at give endnu flere møde- og eventgæster en uforglemmelig oplevelse i vores enestående rammer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG