KATEGORI: Partnernyheder

HUSET Middelfart får et skarpere design

7. July 2022
Ditte Rønne Jakobsen

HUSET Middelfart blev tegnet af arkitekt Kjeld Kjeldsen. Det blev etableret i 1968 som kursuscenter og har siden da været vært for mange konferencer, møder og kurser. I løbet af den seneste tid har HUSET gennemført renoveringer, blandt andet opgraderede værelser og en restaurant med panoramavinduer ud til Hindsgavl Dyrehave.

HUSETs personlighed kommer til udtryk  

Nu er der igangsat et arbejde for at HUSET Middelfart, skal have en skarpere profil og et opdateret design, der afspejler den personlighed og historie, som HUSET Middelfart har. Det betyder at HUSET Middelfart erstatter den teglrøde signaturfarve med rolige, grønne nuancer. Farven afspejler HUSET Middelfarts store engagement inden for bæredygtighed, men som også anerkender de naturskønne omgivelser, som HUSET Middelfart ligger i. Derudover er der udviklet en helt ny hjemmeside, der fokuserer på HUSETs helt særlige kendetegn.

”Mange af vores gæster kommer igen, når de har afholdt et arrangement i HUSET Middelfart. Det gør de fordi de oplever en gæstfrihed og et serviceniveau, der er helt enestående. Det skal vi være stolte af og derfor ønsker vi at synliggøre dette i vores kommunikation, siger marketingchef Peter Holm Nielsen.

Unikke oplevelser i HUSET Middelfart

HUSET Middelfart er på mange måder et unikt konferencecenter, hvor service og gæstfrihed er i højsædet. HUSET ligger i naturskønne omgivelser på Hindsgavlhalvøen, der giver gæsterne mulighed for at nyde Hindsgavl Dyrehave, Øksenrade Skov og Lillebælt. Derudover deler HUSET lokation med Danmarks største byggeudstilling, Byggecentrum, som giver gæsterne unikke muligheder for at finde inspiration eller afholde møder eller mindre workshops i fritidshuse eller orangerier.

”Vi er glade for at kunne tilbyde gæster at afholde deres møder på helt unikke måder – som de ikke har mulighed for at gøre andre steder.” – afslutter marketingchef, Peter Holm Nielsen.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG