KATEGORI: Partnernyheder

HUSET Middelfart har rødder i dansk byggeri

8. February 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Et stenkast fra skoven og med udsigt til Dyrehaven på Fyn ligger det hyggelige konferencecenter HUSET Middelfart, som har eksisteret siden 1968. Gennem tiden er der opnået stor erfaring, og der er afholdt over 100.000 arrangementer i HUSET.

Historien om et hus der skulle samle byggeriet

HUSET Middelfart er ejet af fonden Molio, som er et videnscenter for byggeriet i Danmark. Da fonden blev oprettet i 1956, hed den Byggecentrum og blev til på baggrund af Marshallplanen, der blev etableret i USA efter 2. Verdenskrig, og som havde til formål at yde hjælp til at genopbygge verden efter krigen. Man havde brug for et dansk byggecenter, som kunne agere samlende organ for viden inden for byggeriet.

I den forbindelse blev HUSET Middelfart, dengang Byggecentrum, opført i 1968 af arkitekt Kjeld Kjeldsen, som blandt andet var kendt for at være en af de første til at bygge en-etages længer med flade tage og store vinduespartier tilbage i 60´erne. Dengang var byggemetoden avanceret men banebrydende for dansk byggeri – også den dag i dag.

Alle brancher bruger HUSET i dag

Konferencecenteret huser fortsat mange dags- og døgnkurser samt konferencer for byggeriets brancher, men HUSET Middelfart er for alle, der ønsker at afholde et topprofessionelt arrangement i rolige rammer. Gennem tiden har man etableret en stor kundebase af virksomheder fra andre brancher samt mange foreninger og forbund – alt imens den nære relation til byggeriet er bevaret. Eksempelvis er alle lokaler opkaldt efter de mest toneangivende arkitekter gennem tiden.

Unikke muligheder for at fordybe sig

Hvem ville ikke synes om at trække mødet, gruppearbejdet eller workshoppen ud i anderledes og uforglemmelige rammer? Det er muligt i HUSET Middelfart. Som noget helt unikt råder stedet nemlig over en 28.000 m2 byggeudstilling med alle de store brands indenfor bolig og byggeri samt en fritidshusudstilling, der samler 6 af de største danske producenter af sommerhuse.

Derudover er projektet Det Biologiske Hus også opført på stedet – et bæredygtigt, dansk huskoncept bygget af biologiske overskudsmaterialer fra landbrugsindustrien. Husene tages gerne i brug, hvis gæster ønsker et anderledes møde, hvor der skal være plads til ekstra fordybelse og inspiration.

På de lunere dage kan møderne også rykkes ud i byggeudstillingens mange orangerier, hvor der er højt til himlen, og ideerne kan få frit løb.

HUSET Middelfart er et konferencested langt væk fra konceptløsninger

Du får altid:

  • Dagmøder og døgnmøder tilpasset dine ønsker
  • Fast mødeplanlægger før, under og efter et arrangement
  • 21 møde- og konferencelokaler med plads op til 300 personer pr. lokale
  • Teknikerservice 24/7
  • Rolige hotelfaciliteter med 70 værelser og 88 sengepladser
  • En placering få minutters kørsel fra Lillebæltsbroen
  • 250 GRATIS P-pladser lige ved indgangen
  • Naturskønne omgivelser med Hindsgavl Dyrehave som nærmeste nabo

Læs mere på www.huset-middelfart.dk og om deres mødefaciliteter på deres partnerprofil her.

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og booking af møde- og konference lokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG