KATEGORI: Partnernyheder

HUSET tilbyder flere dobbeltværelser

30. May 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Nu tilbyder HUSET Middelfart endnu større fleksibilitet af overnatningsmuligheder. Konferencecenteret har udvidet antallet af dobbeltværelser, så de nu tilbyder 14 ekstra velindrettede værelser med dobbeltsenge.

HUSET Middelfart ligger omgivet af bøgeskove tæt på bølgeskvulpene i Lillebælt i Middelfart. Konferencehotellet tilbyder 38 enkeltværelser, 15 to-sengsværelser, 15 små dobbeltværelser (3/4-seng) og 2 dobbeltværelser/suite. Alle 70 værelser fremstår moderne og er indrettede med lækre materialer. Der er tv og gratis trådløst internet på alle værelser.

”Vi oplever stigende efterspørgsel og ved at opgradere flere enkeltværelser til dobbeltværelser, kan endnu flere gæster overnatte hos os” – fortæller Trine Duus Andreasen, Centerchef HUSET Middelfart.

De 14 nye dobbeltværelser har eget bad/toilet, skrivebord, garderobeskab, lænestol, TV og dobbeltseng (180X200cm). Der er direkte udgang til et grønt område.

Læs mere om HUSET Middelfart her og kontakt Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud på møde eller konference.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG