KATEGORI: Partnernyheder

Hvad er dine koder til det perfekte møde?

14. August 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Til Netværks- & Inspirationsdagen den 29. august vil Danske Konferencecentres direktør Marlene H. Sylvester-Hvid afholde workshop i vidensdeling. Marlene har mange års erfaring i branchen og har udvalgt 5 hovedemner, som er særlig relevante for enhver mødebooker. Alle 5 emner kan give mødeplanlæggere søvnløse nætter, og derfor vil vi give dig mere viden med hjem, så vi kan blive klogere sammen. Hvis vi deler vores unikke viden med hinanden, kan vi løfte hele mødebranchen i Danmark. Alle kan få nye idéer og inspiration, og du kan dele dine bedste tips med andre mødeplanlæggere.

“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas” – George Bernard Shaw.

Dette er kernen i vidensdeling og netop nye ideer- samt ny viden er hovedformålet med Marlenes “Netværks-workshop”. Vi går alle rundt med vigtig viden, der ikke er nedskrevet på papir.  Prøv at tænk over det, næste gang du får et godt råd af en kollega ved kaffemaskinen – er det her råd virkelig kun relevant for dig eller kunne andre i organisationen også have glæde af det?

Alle har vi viden om og erfaringer med møder, konferencer, events m.m., og vi fra Danske Konferencecentre ønsker, at vi deler denne viden med hinanden. Man kan læse og google sig frem til en masse information, men det er meget mere inspirerende at sparre med sine ligesindede.

På workshoppen vil Marlene faciliterer videndelingen om emner som:

  • Din bedste oplevelse med et møde- & konferencested
  • Det ”skæve” arrangement – hvad gør det ved deltagerne og mødeformen?
  • Hvor vigtigt er ”det sociale aspekt” og hvordan kan det styrkes?
  • Nye trends, ny teknologi, nye apps, nye hjælpemidler for mødeplanlæggere
  • Tips & Tricks fra dine kolleger i branchen

Hos Danske Konferencecentre har vi et stort antal partnere, der tilbyder unikke muligheder for icebreakers og teambuilding, der kan puste ny energi ind i ethvert møde. Vi har meget mere vidensdeling klar, men I må vente til Netværks- & Inspirationsdagen for at høre mere.

Se programmet og få et overblik over alle vores workshops på dagen. Du kan også stadig nå at tilmelde dig her. 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG