KATEGORI: Inspirationsdag

Hvad er en ”date” uden en Gin&Tonic?

5. July 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Når Danske Konferencecentre inviterer på ”date” til Netværks- & Inspirationsdagen den 29. august, så skal der ikke mangle noget. Det kommer sikkert bag på mange, at der produceres gin i Danmark – endda af rigtig høj kvalitet. Derfor har vi sørget for, at én af iværksætterne på dagen er producent af Danmarks måske bedste gin.

Læs mere her

Copenhagen Distillery har siden etableringen i 2014 haft vokseværk, og derfor er de nu flyttet til større lokaler på Kløvermarken- midt i Amagers iværksættermiljø. Her produceres en række eksperimentelle og innovative spiritusser. Gin på honningbrændevin, snaps på bacon, akvavit på vildgærede sukkerroer og en kaffelikør med håndristede mexicanske kaffebønner, for bare at nævne nogle få.

Udviklingsleder og ildsjæl Sune Urth og hans team byder på smagsprøver i deres nyindrettede lokaler, viser rundt og fortæller om produktionen fra idé til flaske.

Hvis du har en anden vigtig ”date” i sensommeren, så kan vi anbefale, at du ikke går derfra uden en flaske af deres storsælgende Orange Gin, inspireret af den klassiske orange gin fra det 20. århundrede. I stedet for at efterligne fortidens gin har Sune & Co. bygget videre på traditionen ved at bruge en blanding af både sød og bitter appelsin. Kombineret med søde svesker, krydret langpeber, kardemomme og enebær er deres Orange Gin et unikt spin på en klassisk ånd.

Tilmeld dig her

Vi glæder os til at møde jer på Netværks- & Inspirationsdagen 2018.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG