KATEGORI: Partnernyheder

Hvad nu med julefrokosten?

9. November 2020
Ditte Rønne Jakobsen

På Næsseslottet har de lavet nogle ”inspirationspakker” til Jer, der gerne vil gennemføre en julekomsammen under trygge rammer.

For de fleste er firmajulefrokosten en fast tradition og et personalegode som medarbejderne ser frem til hele året.

Desværre er der nogle firmaer som melder ud, at medarbejderne må lade juleslipset og nissehuen blive hjemme, da årets julefrokost er aflyst.

Men sådan behøver det ikke at være!

På Næsseslottet ved vi, at I fortjener en social sammenkomst i trygge og eventyrlige rammer. Især i år!

Uanset om I ønsker jer en lille juleeftermiddag, et dagmøde med efterfølgende julefrokost eller det helt store juleeventyr, så kan Næsseslottet byde jer indenfor i trygge og godkendte rammer. På slottet får I jeres eget private lokale, og de tager højde for alle retningslinjer, så det eneste, I skal gøre, er at nyde oplevelsen med al den julehygge og stemning, der hører til.

Skræddersy jeres eget julearrangement fra a-z sammen med Næsseslottets mødeværtinde. Nedenfor ser I 3 “julepakker”, de er blot til inspiration, og slottet vil allerhelst planlægge den helt perfekte dag i samarbejde med jer.

Julepakke 1

– Det lille kræmmerhus Kl. 14.00-17.00

Start med en gåtur i det smukke vinterlandskab om Næsseslottet. I får udleveret stikort over området, og når I har nydt de smukke omgivelser, viser faklerne til indgangen, hvor vi byder indenfor i de smukt pyntede stuer.

I Jagstuen venter der hjemmelavet gløgg, æbleskiver og den lækreste julekonfekt. Skal der uddeles julegaver til medarbejderne så læg dem under vores store, smukt pyntede juletræ. Vi hjælper jer gerne med at sætte gang i pakkespillet – eller måske en omgang julebanko.

Under træet finder I en lille julegave til alle fra Næsseslottet.

Julepakke 2

– Det store kræmmerhus Kl. 12.00-17.00

Jul på Næsseslottet er som at træde ind i Peters jul. Smagen, duften, synet og lyden af jul fører jer tilbage til de gode gamle dage. Det gigantiske juletræ, julepynten og stemningen er som på H.C. Andersens tid og understreges af de smukke stuer. Duften af krydret gløgg, appelsiner med nelliker og frisk gran, lys der stråler og funklende farver. Blid julemusik og ilden der knitrer lystigt i pejsen.

Kom indenfor i vores historiske jagtstue fra 1783 hvor der er pyntet op til jul og kokken serverer en hjemmelavet julefrokost med et twist. Retterne bliver serveret løbende – den ene mere smagfuld og velduftende en den anden.

Herefter er det tid til at gå en forfriskende tur i den smukke park, pyntet med fakler og lys, eller måske vi skal arrangere nogle juleaktiviteter så som pakkeleg eller anden underholdning for jer?

Senere venter nissepigen i pejsestuen med hjemmelavede æbleskiver, gløgg og konfekt.

Under juletræet venter der alle en lille overraskelse fra Næsseslottet.

Julepakke 3 Frédericks Jul

– både business og pleasure Kl. 09.00-17.00

Næsseslottet blev opført af storkøbmanden Frederic de Conick i 1783 og kan prale en storslået fortid fuld af historiske forretningsmøder, middage, fester og soireer. Helt i Frederic de Conicks ånd inviterer vi til julemøde på slottet, hvor I kan kombinere årets sidste møde med juleeventyr og forkælelse.

Fra morgenstunden er der dækket op til den faglige del, og vi byder velkommen med hjemmebagte juleboller og andet morgengodt. Der er selvfølgelig kaffe, the og isvand ad libitum formiddagen igennem, og vi krydrer med kokkens julelækkerier.

Til frokost venter vi jer i “Spisekammeret”. De næste 2-2½ timer skal I forkæles grundigt med klassiske danske juleretter, som bliver serveret løbende. Vores kok sætter en ære i, at forkæle både syns og smagssanser, så I kan glæde jer til en gastronimisk oplevelse.

Senere kommer nissepigen med gløgg og æbleskiver.

– Og en lille overraskelse til alle fra Næsseslottet.

Læs mere om julepakkerne her.

Underholdning

Hvis I ønsker det, kan Næsseslottet også hjælpe jer med underholdningen. De kan sørge for alt fra byg-selv-bål i skoven, GPS-løb, skattejagt og bueskydning til selfie-hjørne, pakkespil, firmaquiz, julebanko og konkurrencer for at skabe en festlig stemning og skabe samhørighed mellem kollegerne.

Så når dine kolleger spørger ”Hvad nu med julefrokosten…?” – så kan du betrygge dem med, at I kan mødes på Næsseslottet i år.

Læs mere om mødefaciliteterne på Næsseslottet her og kontakt os hos Danske Konferencecentre her for booking og sparring til dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG