KATEGORI: Partnernyheder

Hybridmøder bag tremmer

20. January 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Hvordan fastholder du dine deltagere?

Nu kan I holde coronasikre hybridmøder med FÆNGSLET og DOVI Media og få en oplevelse oveni, så både deltagerne i salen og dem derhjemme føler sig til stede. Ved hjælp af to studieværter og fængslende virkemidler fastholdes deltagernes opmærksomhed.

FÆNGSLET tilbyder nu i samarbejde med DOVI Media hybridmøder, der kombinerer det fysiske møde med det online møde. FÆNGSLET sørger for en mødeoplevelse, der fastholder deltagernes opmærksomhed – både dem der er til stede fysisk og online.

Med hjælp fra to garvede studieværter og fængslende virkemidler får deltagerne derhjemme en lige så god oplevelse, som deltagerne, der er fysisk til stede i FÆNGSLETs mødelokaler.

FÆNGSLET er nemlig gode til at holde på folk, og selvom de ikke bruger samme hårde metoder som tidligere, sørger de gerne for lidt ekstra spænding, når I afholder jeres arrangement bag FÆNGSLETs tykke mure. For lige netop den anderledes kulisse er med til at give deltagerne en ekstra oplevelse og fastholde deres opmærksomhed. Fængselsoplevelsen kommer nemlig også ud på hjemmekontorerne via små filmklip fra FÆNGSLET. Så imens de fysiske gæster kan opleve FÆNGSLET på deres gårdtur i pauserne, så får de online deltagere også ”en på opleveren”.

I sætter dagsordenen, FÆNGSLET sørger for resten

At afholde hybridmøder skal ikke være den store videnskab for dig som mødebooker. Det skal være nemt og ligetil – og dit vigtigste fokus skal som altid være konferencens indhold.

Med FÆNGSLET som ramme for jeres hybridmøde, sikrer I, at ingen flygter – hverken fra lokalet eller i tankerne. DOVI Medias ordstyrere dirigerer dagens gang i salen og taler direkte til dem bag skærmen. På den måde bliver alle mødedeltagere tilgodeset – fysisk såvel som online. Det kan sammenlignes lidt med et tv-show, hvor de fysiske deltagere er til stede i salen med værten, mens online-deltagerne også kan interagere med værten gennem chatfunktioner samt andre tiltag.

Kompentent afvikling samt værter med mangeårig erfaring

FÆNGSLET og DOVI Media sikrer en kompetent afvikling af jeres arrangement. Med nærvær, god stemning og sikker styring, gør de det til en dag – og et budskab – I kan huske.

DOVI Medias mange års erfaring med TV-produktion betyder, at I får et både veloplagt og professionelt værtspar, der styrer programmet igennem dagen, og som både kan underholde og stille de gode spørgsmål samt sikre en god debat.

DÉT FÅR I:

  • Teknik til håndtering af online-møder
  • Simpelt link til online-deltagere, så alle kommer godt fra start
  • Mødelokale med plads til god afstand og eget fælles område til de fysiske deltagere
  • Professionelle ordstyrer/værter, som både taler til salen og ”seerne derhjemme”
  • Unikke rammer og ”en på opleveren”

FÅ EN EKSTRA FÆNGSLENDE OPLEVELSE:

  • Lad FÆNGSLET sende en lille goodiebag til alle online-deltagere inden mødet. Den kan fx indeholde Vand & Brød, FÆNGSLETs håndsprit, lidt til den søde tand og en billet til Fængselsmuseet
  • Servér samme frokostmenu til alle – både de fysisk tilstedeværende og de online

OM DOVI MEDIA:

Kommunikationsbureauet DOVI Media ejes og drives af journalist og kommunikationsrådgiver Dorte Skou Vinther, der har over 20 års erfaring som studievært, TV-journalist og redaktør. Som selvstændig arbejder hun bl.a. med kommunikation, SoMe, social selling, tekst og video.

Massimo Grillo er journalist og contentmarketing manager med over 20 års erfaring som journalist, studievært og ledende redaktør. Han er selvstændig med Format Media, der bl.a. leverer videoformater til virksomheder, SoMe, content marketing og podcast.

VÆLG MELLEM TRE MODELLER

Simpel:

Den, vi kalder one-man-band: Én vært, ét kamera.

Den mere simple løsning, hvor du får streamet fra dit arrangement på en enkelt måde.

Inkl. vært og tilrettelæggelse.

Udvidet:

Et mere avanceret set-up med enten mobilkameraer eller broadcast kameraer.

Tre til fire kameraer, to værter og en producer.

En produktion i høj kvalitet, hvor der også er mulighed for at afvikle videoindslag undervejs, og for at online-deltagere kan stille spørgsmål via chat.

Stor:

Her matcher vi en stor TV-produktion.

Setup med broadcast-kameraer, lyssætning og mulighed for opbygning af TV-studie og special grafik.

To værter, producer, fotografer og chat-vært.

Mulighed for opsamlende film fra arrangementet og video til brug på SoMe.

Læs mere om FÆNGSLET her og book dit næste hybridmøde med gratis ekspert rådgivning her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG