KATEGORI: Partnernyheder

I Villa Helene får du ro og rum til de store beslutninger

16. May 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Med sin naturskønne beliggenhed og fokus på kunst, design og gastronomi hører Schæffergården nord for Gentofte til de mere udsøgte møde- og konferencesteder. Her vil man ikke blot facilitere møder og konferencer, men også i høj grad inspirere deltagerne. Eksklusivt er nøgleordet for Schæffergårdens nyeste tilbud. Udover hovedbygningen råder stedet over patriciervillaen Villa Helene, og den kan man have helt for sig selv inkl. parkering, forplejning og service.

Møbler og værker fra kendte danske formgivere og kunstnere som Børge Mogensen, Kaare Klint, Hans J. Wegner, Eigill Jacobsen og William Scharff pryder det smukke, gamle jagtslot Schæffergården nord for Gentofte. Her skal man som gæst og mødedeltager ikke nøjes med at føle sig til rette og blive serviceret. Her skal man inspireres. Schæffergården vil gerne være noget særligt for gæsterne.

Her er tiden din egen
Og det gælder ikke kun rammerne, men også de helt særlige muligheder, de giver. På Schæffergården er der møde- og konferencelokaler med kapacitet op til 225 mennesker i hele 3 forskellige bygninger. Der er hovedbygningen, det gamle jagtslot fra 1755, og den mere moderne Agorafløj. Og så er der Villa Helene.

Villa Helene er en separat opført patriciervilla, som giver en mulighed, flere gæster efterspørger. Nemlig muligheden for at have sit helt eget, private mødested i nogle timer eller en dag ad gangen. Rammer, hvor man ikke bliver forstyrret af andre gæster og selv er herre over tid og timing. Det har Schæffergården udviklet til et egentligt koncept.

Unikke rammer og særlig service
“Rammere i Villa Helene er helt unikke, og det gik op for os, at vi havde alle muligheder for at bygge et færdigt koncept op omkring dette ønske om at være alene og uforstyrret. Som sagt så gjort. En mødedag i Villa Helene er kendetegnet ved det ekslusive i at kunne være helt for sig selv i rammer af meget høj kvalitet. Det er muligt at tjekke ind direkte i Villa Helene, vi reserver parkeringspladser, der vil være en vært tilknyttet til alle tider, og forplejningen kan tilpasses ønsker og behov. Vi lægger op til en højkvalitets-, skræddersyet og personlig mødepakke, og derfor kalder vi det en mødeoplevelse,” fortæller assisterende direktør Peter Feddersen.

Og aftensmad til familien
For at fuldende den gode service i det nye mødekoncept omkring Villa Helene, har Schæffergården skabt endnu et nyt koncept. Vi synes, det er en rar tanke også at kunne hjælpe med at lette hverdagen derhjemme, så derfor tilbyder vi nu ”aftensmad ToGO”, som du bare skal varme op, når du kommer hjem,” forklarer Peter Feddersen.

Han oplyser desuden, at der er gode muligheder for at spare penge på mødebudgettet, hvis man sørger for at booke i god tid.

Hvis du er fristet til at prøve mulighederne på Schæffergården, er du altid velkommen til  at kontakte Danske Konferencecentre for at booke dit møde eller din konference. Du kan også læse mere om Schæffergården her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG