KATEGORI: Partnernyheder

IBC Innovationsfabrikken er ny partner hos Danske Konferencecentre

3. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Skal dit arrangement foregå et centralt sted i Trekantområdet med gode parkeringsforhold? Så er IBC Innovationsfabrikken i Kolding et oplagt valg for jeres næste kursus, seminar, workshop, møde eller konference. Her er højt til loftet og ro til fordybelse.

 

Den tidligere produktionsvirksomhed er i dag et moderne uddannelsesunivers, hvor læring og videndeling er i højsæde. IBC Innovationsfabrikken har 22 plenumlokaler og rummer alt fra mindre grupperum med plads til 10 deltagere til større mødelokaler og auditorier med plads op til 700 deltagere. Alle lokaler er udstyret med projektor, whiteboard og flipover. Der er gratis wifi overalt – også udenfor på deres walk-and-talk-stier og i udendørs-auditoriet.

IBC Kolding ligger tæt på E45 og har 400 gratis parkeringspladser på egen grund. Der er kun 0.5 km afstand fra bus og 3,5 km afstand fra banegården.

Her tilbydes både indendørs og udendørs teambuilding. Af indendørs aktiviteter kan nævnes KOK Amok teambuilding i deres køkken samt badmintonbane og bordtennisbord.

IBC Innovationsfabrikken er omgivet af 70.000 grønne m2, som giver rig mulighed for udendørs teambuilding eller en tiltrængt pause fra mødet.

Her kan I lade tankerne få frit løb gennem leg og bevægelse med
• kongespillet, et slag krolf eller en runde petanque
• en gåtur på walk-and-talk-stierne
• et orienteringsløb, vi tilrettelægger sammen med dig
• undervisning i det fri på amfiscenen eller i et af vores udendørs møderum.

Du kan læse mere om IBC Innovationsfabrikken her. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for mere information her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG