KATEGORI: Partnernyheder

IDA Conference klar med renoverede mødelokaler

25. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Hos IDA Conference håber vi, at sommeren bringer jer masser af solskin og glade stunder. Vi har udnyttet denne sæson til at forbedre vores mødefaciliteter yderligere, og vi er glade for at kunne dele de spændende nyheder med jer.

Renovering af mødelokaler

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi har renoveret endnu tre af vores mødelokaler. Disse lokaler fremstår nu moderne, indbydende og med kvalitetsinteriør, der sikrer en optimal oplevelse for vores gæster. Vores mål har været at skabe inspirerende rammer, der understøtter produktive møder og kreative samarbejder.

Hvad kan I forvente?

  • Moderne design: De renoverede mødelokaler er indrettet med et stilfuldt og tidssvarende design, som skaber en behagelig atmosfære.
  • Indbydende miljø: Vi har fokuseret på at skabe et varmt og indbydende miljø, der får jeres deltagere til at føle sig velkomne og afslappede.
  • Kvalitetsinteriør: Vores mødelokaler er udstyret med møbler og teknologisk udstyr af høj kvalitet, som sikrer en professionel og komfortabel oplevelse.

Læs mere om IDA Conference´s mødefaciliteter her! Indsend en forespørgsel til os her for at høre mere om mulighederne for møder, konferencer og kurser.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG