KATEGORI: Partnernyheder

IDA Conference opnår Svanemærket

9. January 2023
Ditte Rønne Jakobsen

IDA Conference bliver tildelt Svanemærket, der er en garanti for, at virksomheden opfylder skrappe miljøkrav, tager hensyn til den menneskelige sundhed og leverer produkter af høj kvalitet. Svanemærket er en anerkendelse af IDA Conferences bæredygtige indsats.

ÏDA Conference er blevet certificeret med Svanemærket, hvilket er en stor milepæl for IDA Conference, som har været på en rejse mod bæredygtighed i en lang årrække med mange forskellige initiativer. Svanemærket er et tegn på vores engagement i at gøre en forskel og en bekræftelse af, at vi er en virksomhed, der tager ansvar for vores miljø og samfund.

“Vi er stolte over at have fået Svanemærket, og det viser, at vi tager vores ansvar for at mindske vores indvirkning på miljøet alvorligt. Det er en stor forpligtelse at følge alle kravene i certificeringen, men vi er glade for at kunne bidrage til en grønnere fremtid,” siger direktør for IDA Conference, Pia E. Remillard.

Hun uddyber: “Vores mål er at være en leder inden for bæredygtighed i branchen, og vi vil fortsætte med at arbejde på at reducere vores miljøpåvirkning. Svanemærket er et skridt i den rigtige retning, og vi håber, at det kan inspirere flere i branchen til at følge efter.”

Svanemærket er en naturlig del af vores forpligtelse til at værne om miljøet.
Eksempelvis fjernede vi for en del år siden vandflasker i plast fra vores mødelokaler og erstattede dem med genanvendelige glasflasker, som kan fyldes ved vores vandstationer. Vi opsamler også regnvand, der bliver genbrugt til toiletskyl og plantevanding, og vores strømforbrug dækkes fuldt ud af havvindmøller.

Svanemærket er den højeste form for miljømærkning i Danmark. Disse udstedes af Miljømærkning Danmark til virksomheder og produkter, der lever op til strenge krav om bæredygtighed og miljøvenlighed. Dette mærke er en garanti for, at vi som virksomhed har en minimal påvirkning af miljøet.

Vi har fokus på at købe så bæredygtige produkter som muligt fra vores leverandører og anvender vores i forvejen Svanemærkede printcenter til alle trykopgaver.

Vores medarbejdere er i forvejen optagede af at værne om miljøet, både på jobbet og i deres fritid. Derfor er det med stor glæde, at vi nu kan sige, at vores services også bidrager til et bedre miljø og klima. Vi vil fortsætte vores arbejde med at gøre en forskel og håber, at vores tildeling af Svanemærket kan inspirere andre til at gøre det samme.

Med Svanemærket viser vi, at det er muligt at drive et møde- og konferencecenter på en bæredygtig måde, og at dette kan gå hånd i hånd med at levere en høj kvalitet til gæsterne.

Læs mere om IDA Conference her og kontakt os hos Danske Konferencecentre, hvis du skal bruge guidance til at finde et grønt venue med bæredygtighed i fokus.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG