KATEGORI: Partnernyheder

Vidste du, at vi tilbyder inspiration og personlig rådgivning til dit næste arrangement?

20. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Hos Danske Konferencecentre vægter vi personlig rådgivning og sparring meget højt. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det venue, som er skræddersyet til dine ønsker og behov. Vores sparring kan du få både online eller over telefonen – helt uden beregning.

 

Når du skal finde et venue til et møde, kursus eller konference, er der mange faktorer, som skal være på plads for, at det bliver det fedeste arrangement. Det kan være svært at overskue de mange muligheder og blive udfordret lidt på, hvad der skal til for at sætte det ekstra krydderi på arrangementet.

Danske Konferencecentre har mere end 20 års erfaring med at finde helt specielle og skræddersyede tilbud på venues til både private og offentlige virksomheder. Vi går altid den ekstra mil for at yde den bedste service og kvalificerede sparring både online via vores hjemmeside og over telefonen.

Din online guide i de mange muligheder

Hvis du har lyst til at blive inspireret og fodret med ideer til dit næste venue, så er der masser af spændende inspiration at hente på vores hjemmeside indenfor forskellige kategorier:

Slotte & Herregårde
Tænker du, at historiske, stemningsfulde og luksuriøse rammer vil være ideelle,
så læs videre her

 

Ud i naturen 
Skal naturen spille en aktiv og vigtig rolle i dit arrangement,
så læs videre her

 

Teambuilding & aktiviteter
Skal fx kommunikation og samarbejde styrkes med en oplevelse i form af teambuilding eller en anden særlig aktivitet, så læs videre her

 

Det kulinariske arrangement
Tænker du på at krydre dit arrangement med gourmetmad, kokkeskole, mad ved bål e.l.,
så læs videre her

 

Strand & vand
Synes du, at dine deltagere vil have godt af en gåtur ved vandet, sejltur på havet e.l.,
så læs videre her

 

Det skæve arrangement
Kunne det være spændende med noget utraditionelt fx et udendørs mødelokale, Bridge Walking, Escape Room, Go-High e.l., så læs videre her

 

By & seværdigheder
Hvis gode transportmuligheder og byliv med store seværdigheder er sagen,
så læs videre her

 

Firmafester
Uanset om du skal holde en stor eller lille firmafest, så er der masser af inspiration at hente ved at læse videre her

 

Din personlige guide i de mange muligheder

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os og få personlig sparring til at finde de rette rammer til dit næste arrangement. Vi sidder klar ved telefonen på +45 45 82 09 99 til at guide dig helt fra idé til endelig beslutning og booking af dit arrangement.

Du kan også altid få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakter du os på telefon +45 45 82 09 99 eller på mail dkbs@dkbs.dk med dine ønsker og behov, så hører du fra os indenfor få timer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG