KATEGORI: Inspiration

Inspiration til oplevelser i juleferien

8. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Hvad skal du lave i juleferien? Vores venues byder jer indenfor i varmen og har indsendt deres bud på oplevelser i hele landet. Kom og mærk julestemningen!

Jul i Zoo København for hele familien

Oplev et traditionsrigt julemarked hver weekend, hvor julestemningen er i højsædet krydret med et væld af gratis oplevelser og aktiviteter i børne- og voksenhøjde! Glæd dig til at prøve sjove juleaktiviteter med Pelle, Kaya og dyrepasseren fra ZOO Børneklub, prøve rulleskøjtebanen og til at møde kendte børnefavoritter, der med sang og krea-workshops for alvor sætter gang i julefesten.

Se programmer for jul i Zoologisk Have København her.

Juleshopping og gåtur i skoven i Vejle

Gå en tur i Munkebjergskoven, nyd udsigten til Vejle Fjord. Få varmen med et glas gløgg og æbleskiver inden døre eller pakket ind i et varmt tæppe på terrassen på Munkebjerg Hotel. Måske har I brug for at komme væk fra juleræset og puste lidt ud, inden 2023 melder sin ankomst, så nyd et par dejlige dage mellem jul og nytår på Munkebjerg Hotel.

Tag på juleshopping i Vejle, og slap af på Vejle Center Hotel bagefter. Invitér familien med for der er plads til alle. Gå en tur i Vejle Ådal og Kongens Kær, få varmen bagefter i hotellets hyggelig restaurant bagefter. DGI Huset Vejle. En tur i svømmehallen, der byder på leg for børn og barnlige sjæle. Vi giver entréen ved overnatning.

Se mere på Munkebjerg Hotels hjemmeside her og Vejle Center Hotel her.

Jul i LEGOLAND®

26. nov. – 31. dec. 2022

Det’ sørme, det’ sandt – det’ jul i LEGOLAND®. Funklende julelys, smukke juletræer, duften af brændte mandler og lyden af sød julemusik. Mærk julestemningen i parken, og oplev det 10 meter høje LEGO® DUPLO® juletræ og andre imponerende LEGO juledekorationer. Løb på skøjter i det forunderlige stjerneklare julemørke, mød julemanden og få en særlig julegave, og sus afsted i velkendte forlystelser, der er pyntet med lys og gran. Kom i glædeligt julehumør, når LEGOLAND Garden spiller velkendte julehits, og når julekoret synger parken op med salmer og julesange, mens du kan varme dig på lune æbleskiver og gløgg ved de hyggelige juleboder.

Se mere her: https://www.legoland.dk/overnatning/tilbud-pakker/juleophold-2022/

Se mere her: Jul i LEGOLAND®

Næsseslottet i Nordsjælland

Næsseslottet holder lukket mellem jul og nytår. Til gengæld er juletiden i december på Næsseslottet et eventyr i sig selv. Slottet har fundet den smukke håndlavede julepynt frem fra gemmerne og pynter slottet op og sørger for en masse gratis glæder. Julestemning er i top – det gigantiske pyntede juletræ og et slot med lyskæder, julelys i vinduerne og duften af julemad fra restauranten. Slottet udlåner banko og terninger til pakkespil og der udleveres stikort så gæsterne kan gå en dejlig tur i de naturskønne omgivelser. Rig mulighed for at bestille gløgg, varm cacao mv og hygge sig i de smukke stuer.

Se mere på Næsseslottets hjemmeside her

Ring nytåret ind på Hotel Fredericia

Hotel Fredericia tilbyder det skønneste nytårsophold, som er festligt og ren forkælelse.

Hotel Fredericia skaber rammerne om en stemningsfuld og festlig nytårsaften. Vil du gøre nytåret 2022/2023 til noget særligt? Så hop ind i det nye år med Hotel Fredericia. Book dit nytårsophold og nyd en eller flere dage med oplevelser i og omkring hotellet. Køkkenet har som sædvanlig udarbejdet en fantastisk 4 retters nytårsmenu.

Læs mere og se nytårsprogrammet her

Vi håber, I blev inspireret til aktiviteter og oplevelser til jul og nytår hos vores skønne møde- og konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG