KATEGORI: Partnernyheder

Invitation til foredragsevent hos IDA Conference

25. August 2021
Ditte Rønne Jakobsen

IDA Conference og One Decision inviterer dig hermed til et inspirerende foredragsevent, som afholdes mandag eftermiddag d. 6. september 2021.

Få en rundvisning i de topmoderne mødelokaler hos IDA Conference i København og bliv inspireret til indslag til kommende møder, konferencer og andre arrangementer.

Tilmeld dig arrangementet her.

Program:

Kl. 15.00 Ankomst og rundvisning

Kl. 15:30 Velkomst IDA Conference/ One Decision

Kl. 15:40 Foredrag med Ebbe Sand
Kendt som hele Danmarks angriber. Han er en ambitøs, talentfuld og utrolig inspirerende person, som har opnået masser af succes, men som også har mærket livets hårde sider.Selv en højtlønnet og feteret fordboldstjerne oplever modgang i livet. Det ved Ebbe Sand. Han ved til gengæld også, at bruger man modgang, skuffelse og fiasko til at arbejde endnu hårdere, så kommer der som regel noget endnu bedre ud af det.

Kl. 16:10 Foredrag med Lars Sander Matjeka
Lars Sander Matjeka har 21 års ledelseserfaring, senest i Aller Media. Han giver os en masse spændende ledelsesbetragtninger, som han med en god postion energi formidler til sit publikum.

Kl. 16:40 Forfriskning 

Kl. 17:00 Talkshowet v/Lotte Thor Høgsberg; Studievært på TV2, TV3, DR.
Talkshowet indeholder interview med en kendt markant personlighed, der matcher jeres behov, og hvor jeres ledende medarbejdere også interviewes på scenen. Det er Lotte Thor, der interviewer og jeres budskaber kommer frem i samtalen med hende, samtidig med den kendte gæst inddrages, og I kan alle motivere publikum om nye tiltag. 

Kl. 17:30 Foredrag med Lars Brygmann
Lars Brygmann er en humoristisk formoristisk formidler med en skøn og lidt underspillet humor. Han er professtionel til fingerspidserne og sætter en ære i at give sit publikum det hele, lidt til og meget mere. Bliv inspireret af hans tur på Nordøstgrønland sammen med 9 krigsveteraner. Det er en øjenåbnende fortælling, som inspirerer til at udfordre egen grænser og se sit eget liv i et lidt andet lys.

Kort om IDA Conference

IDA Conference er til de professionelle møder, der kræver høj standard af lokaler, av-udstyr, service og forplejning. Beliggenheden på Kalvebod Brygge ved vandet, sikrer et fantastisk dagslys og ikke mindst den fabelagtige udsigt.

IDA Conference tilbyder 25 topmoderne mødelokaler, der kan rumme fra 6-240 mennesker.

Vil du give dine mødedeltagere en festlig afslutning? En perlerække af nogle af Danmarks dygtigste kunstnere besøger IDA Conference de næste 8 måneder, og sammen med deres skønne køkken, sørger de for at rammerne er sat til en oplevelse udover det sædvanlige. Læs mere her om intimkoncerterne.

Læs mere om mødefaciliteterne hos IDA Conference her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking og sparring.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG