KATEGORI: Partnernyheder

Inviter dit team med til Winemakers dinner på Glostrup Park Hotel

23. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

I Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel slår de i juni og august dørene op til de to unikke aftener med fantastisk mad og uovertruffen vin. Og ikke mindst præsentation af vinen fra vinproducenten selv. Få en hyggelig aften sammen med dine kollegaer eller samarbejdspartnere efter et veloverstået møde eller en travl arbejdsdag.

 

I kan opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst i Restaurant La Cocotte, som danner rammen om for en fornem aften i godt selskab. Glostrup Park Hotel er også kendt for deres prisbelønnede vinkælder. Med over 1000 forskellige vine fra det meste af verden, er vinkortet gennem de sidste år blevet belønnet med prisen ”Best of Award of Excellence” af verdens førende vinmagasin Wine Spectator.

Torsdag den 14. juni 2018 – Bourgogne, Frankrig

Her kan I komme en tur til Domaine Des Beaumont i Frankrig med den eventyrlige vinproducent Vincent Beaumont. I bliver budt velkommen med et glas bobler, og derefter vil Restaurant La Cocotte servere en dejlig 4-retters menu, der naturligvis matches af vine fra Domaine Des Beautmont, Bourgogne.
Hvis I holder af vine som Pinot Noir og Chardonnay, tager Vincent og hans fortællinger jer med på en fantastisk vinrejse til Frankrig.

Læs mere om arrangementet og Domaine Des Beautmont her.

Torsdag den 23. august 2018 – Elgin, Sydafrika

Det er tid til en aften i spændende selskab med vinproducent Brad Gold fra Oak Valley Estate til i Elgin i Sydafrika. Brad Gold fortæller om Oak Valley Estate, historier om området og ikke mindst vinen. I bliver ligeledes budt velkommen med champagne, og teamet bag Restaurant La Cocotte forbereder en skøn 4-retters menu, der matches af vine fra Oak Valley Estate.
Er I til vine som Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir, er dette den perfekte aften at blive klogere på de Sydafrikanske vine sammen i hinandens selskab.

Du kan læse om den sydafrikanske Winemakers Dinner her og se mere om Glostrup Park Hotel her.

Du er velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud fra os hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG