KATEGORI: Inspiration

Involver og engager dine deltagere og giv dem en endnu bedre oplevelse

23. September 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Vi har alle vores mobiltelefon på os hele tiden så forestil dig at udvide dit event til at være på deltagernes mobiltelefon – en app specieldesignet til dit arrangement.

Til Danske Konferencecentres Inspirationsdag i Zoologisk Have København blev eventapp’en fra GO Mobile flittigt brugt.

I app’en kunne deltagerne nemt og brugervenligt finde information om program, workshopholdere og alle mødestederne samt en oversigt over alle deltagere – både mødeplanlæggere og repræsentanter fra konferencecentrene. Det er muligt både at gemme kontaktoplysninger på andre deltagere og sende beskeder til dem i app én.

“Deltagerne vil gerne have information, inden de skal til et event”, siger Tejs Bautrup, Partner i GO Mobile og fortsætter;

“Det betyder, at folk ikke behøver at skulle lede efter informationer. De er samlet lige ved hånden på vores telefon, som vi altid har på os. En eventapp er en god måde at holde deltagerne informeret og giver let adgang til programmet, information om talerne og mulighed for at se, hvem der ellers deltager samt skabe et fællesskab, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre deltagere”.

En bedre oplevelse med deltagerinvolvering

“At holde deltagerne aktivt involveret og engageret gennem dagen er medvirkende til den samlede succes for et event. Vi ved, at det er en vigtig parameter med deltagerinvolvering, men det kan være svært at praktisere”, siger Tejs Bautrup og fortsætter;

“Vores eventapp kan også hjælpe dig med at gennemføre live-afstemninger, som vi ved, er en af ​​de enkleste måder at holde deltagere involveret på. Her kan der stilles spørgsmål fra taleren med relevans til det konkrete emne”.

En eventapp giver masser af fordele

For dine deltagere:

  • Har opdaterede informationer lige ved hånden – undgå fysisk program, deltagerlister mm.
  • Personaliseret indhold eller program – særlig god til events med mange workshops eller parallelle sessioner
  • Alle informationer er samlet ét sted– slut med at genfinde velkomstmails, tjekke tilmeldingsinfo og info om dagens indlægsholdere forskellige steder

For dig som arrangør:

  • Tilføj og opdatér nemt dagens indhold – sidste øjebliks ændringer når nemt ud til alle
  • Aktivér dine deltagere – fx via afstemninger, spørgsmål, quizzer
  • Påmind deltagerne med push-beskeder – så går ingen glip af det, de er kommet for

GO Mobile leverer den komplette digitale platform, der understøtter den gode mødeoplevelse for planlæggere og deltagere både før, under og efter et event. Læs mere om GO Mobile her.

Se eksempel på Danske Konferencecentres app her:

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG