KATEGORI: Branchenyheder

Covid-19 nyt: Du må afholde konference med max 500 deltagere

21. December 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Opdateret den 12.01.2022.

Har du også svært ved at finde ud af hvilke arrangementer, der er tilladt? Dét kan vi godt forstå! Vi forsøger at gøre dig lidt klogere her på regeringens restriktioner for møder og konferencer.

Det er nu blevet offentliggjort hvilke coronarestriktioner, der bliver udfaset fra på søndag den 16. januar, og samtidig er det meldt ud, at der forventes yderligere afvikling af restriktioner den 31. januar, hvis den stabile udvikling fortsætter.

Møder og konferencer på op til 500 deltagere kan afholdesmed siddende deltagere.

Ifølge TV2 diskuteres det i Folketinget om forsamlingsforbuddet evt. skal opjusteres til 1500 deltagere i grupperinger af 500 – opdatering følger…

SENESTE NYT:

Fra søndag den 16. januar åbner myndighederne op for konferencer på op til 500 personer, med siddende deltagere.

Derfor er både møder og konferencer tilladt fra d. 16/01 2022.

Husk: Der er krav om at bære mundbind eller visir, når du går rundt i fællesområder, lobby og restaurant/bar (serveringssteder).

Der er fra d. 12 november 2021 og frem fastsat krav om gyldig coronapas for at få adgang til serveringslokaler, møde-og konferencelokaler mv.

Info fra HORESTA

Efter kontakt til Erhvervsministeriet kan HORESTA bekræfte, at man som virksomhed kan afvikle møder, generalforsamlinger og kurser med deltagelse fra flere forskellige virksomheder. Det betyder også, at hvis en arbejdsplads ønsker at holde et arbejdsrelateret møde i et mødelokale uden for arbejdspladsen, for eksempel på et hotel eller konferencecenter, er dette ikke i strid med reglerne.

Serveringssteder

Hvis I ønsker at benytte konferencecenterets restaurant eller serveringslokale gælder et indendørs arealkrav på 2 kvadratmeter per gæst for siddende gæster og 4 kvadratmeter for stående gæster.

Selskabslokaler tilknyttet et serveringssted kan fortsat holde åbent, da disse vil blive betragtet som et serveringssted. Her vil der gælde de regler, som gælder for serveringssteder med lukketid kl. 23, og sidste udskænkning af alkohol kl. 22.00.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG