KATEGORI: Partnernyheder

Jørgensens Hotel er ny partner hos Danske Konferencecentre

1. June 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Jørgensens Hotel er genåbnet efter en gennemgribende restaurering af det smukke palæ fra 1744. Her får I muligheden for en oplevelse i særklasse, det unikke hus med barokmalerier, stuklofter og de mange originale detaljer er en rejse værd.

Jørgensens Hotel står imponerende flot efter hotellets store renovering, hvor intet har været overladt til tilfældighederne. Hotellet blev opført i 1744 under navnet Licthenbergs palæ til den lokale matador Lichtenberg. Senere ændrede hotellet ejer og derved navn til Jørgensens Hotel. I dag fremstår hotellet som et moderne hotel i historiske rammer, hvor især de smukke stuklofter og originale malerier er blevet repareret nænsomt.

Som et led i renoveringen er fest- og konferencelokaler også blevet renoveret og opgraderet.

»Vi har gjort os umage for at fastholde og overføre både atmosfære og stil fra palæet til salene. Når du kommer her for at holde konference eller møder, har du alt, du skal bruge her. Faciliteterne er helt i top – med det bedste AV-udstyr, der findes på markedet,” fortæller Kari Brandsgård, hoteldirektør.

Jørgensens Hotel tilbyder lokaler med plads til max. 540 deltagere. Lokalerne fordeler sig på 5 plenumlokaler, foruden 3 mindre lokaler med plads op til 20 personer.

Hotellet rummer 59 værelser i kategorierne Good, Better, Even Better og The Best og så et helt uden for kategori – Royal Suite, som er navngivet efter de royale gæster, der tidligere har besøgt hotellet. Som det første hotel i Danmark har Jørgensens Hotel sin egen vinhandel, der ligger i forbindelse med stueetagens vinbar.

Hotellet ligger centralt placeret i Trekantsområdet midt på Horsens brede strøg. Med 5 km til motorvejen og 700 meter til banegården, er hotellet nemt at komme til. Der tilbydes gratis parkering.

Der er også rig mulighed for at kombinere møde med oplever i det grønne eller gå på opdagelse i det rige kulturliv. Vi kan anbefale øhop til Hjarnø, Alrø og Endelave eller kryds Den Genfundne Bro. I kan også besøge ARoS eller Moesgaard Museum.

Læs mere om Jørgensens Hotel her og kontakt os for booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG