KATEGORI: Partnernyheder

Jørgensens Hotel: Hold julefrokosten i unikke rammer

12. October 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Når I holder jeres julefrokost på Jørgensens Hotel i Horsens, er det i de smukkeste historiske lokaler fyldt med gode minder og en historie på ikke mindre end 177 år. Hotellet tilbyder både en Lichtenbergske julefrokost med 3 klassiske juleserveringer eller en juleinspireret sæsonmenu. Efter julefrokosten kan I overnatte i de 59 smukke værelser.

Jørgensens Hotel er genåbnet efter en gennemgribende restaurering af det smukke palæ fra 1744. Her får man muligheden for en oplevelse i særklasse, det unikke hus med barokmalerier, stuklofter og de mange originale detaljer er en rejse værd. Hotellet ligger centralt placeret i forhold til Østjyllands smukke natur, seværdigheder og største attraktioner.

Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – både ude og inde. Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at genskabe. Det er en helt særlig oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som alle byder på en særlig historie. Hvis rummene kunne tale og fortælle deres historie, ville de aldrig blive færdig. 

Den Lichtenbergske Julefrokost

Vores helt store julemenu, som serveres fra buffet i eget lokale, delt i 3 serveringer. Den lichtenbergske julefrokost, byder på klassisk julemad som Jørgensens akvavitsild, confiterede andelår og selvfølgelig hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce. 

525 per person

Bookes den 1.-14. november tilbydes 15% rabat v. minimum 20 personer.

Juleinspireret sæsonmenu

Vores juleinspireret sæsonmenu, er en klassisk julemenu som er lavet med sæsonens bedste råvarer. Du kan vælge mellem 3 eller 4 retter, som I får serveret i jeres eget lokale. 

Sæsonmenu med 3 retter: 445 per person
Sæsonmenu med 4 retter: 495 per person

Bookes den 1.-14. november tilbydes 15% rabat v. minimum 20 personer. 

Drikkevarer

Vi tilbyder forskellige løsninger for drikkevarer til jeres julefrokost, uanset hvilken type julefrokost I vælger. 

Pakkerne skal købes separat og består af øl, vand og vin ad libitum.

Drikkepakke i 4 timer: 385,00 per person
Drikkepakke i 7 timer: 525,00 per person

Alternativt kan der afregnes efter forbrug.

Indhent tilbud og book din julefrokost hos os her!

Læs mere hos Jørgensens Hotel lige her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG