KATEGORI: Partnernyheder

Jul på Næsseslottet

30. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Stemningen, pynten og smagen af jul følger automatisk med, når I booker dagsmøde fra midt november til slut december. Hække dekoreres med lyskæder og det smukkeste juletræ bæres ind. Jul på Næsseslottet er som at træde ind i Peters jul.

Smagen, duften, synet og lyden af jul fører jer tilbage til de gode gamle dage. Det gigantiske juletræ, julepynten og stemningen er som på H.C. Andersens tid og understreges af de smukke stuer.

Duften af krydret gløgg, appelsiner med nelliker og frisk gran, lys der stråler og funklende farver. Blid julemusik og ilden, der knitrer lystigt i pejsen.

Næsseslottet i Nordsjælland er kommet i julestemning og tilbyder gratis gløgg & æbleskiver til alle, når der booker ”dagsmøde” fra midt november til slut december. Du skal blot oplyse koden ”julpåslottet” ved booking.

Spisekammeret med slottets kok Michael bag roret er et årstidsbaseret køkken. Udover sæsonens råvarer sørger Michael naturligvis også for at finde både de klassiske juleopskrifter frem såvel som at kreere moderne retter.

Næsseslottet tilbyder julefrokost i forbindelse med dagsmøder. Fra tirsdag til fredag fra midt november til slut december. I skal dog være minimum 10 personer for at kok Michael “slagter julegåsen og sætter flæskesteg i slotsovnen”

Skræddersy jeres eget julearrangement fra a-z sammen med Næsseslottet. I kan kombinere et dagsmøde med en julefrokost eller gøre hele dagen til et stort juleeventyr?

Kom i julestemning blandt andet ved at gå sig en tur i den smukke park, pakkeleg, byg-selv-bål i skoven eller teambuilding guidet af Danmarks bedste eventmagere.

Læs mere om Næsseslottet her på deres profil eller kontakt vores mødeeksperter hos Danske Konferencecentre, som giver dig tilbud helt gratis og uforpligtende.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG