KATEGORI: Partnernyheder

Julefrokost med Teamdyst

23. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Kunne I tænke jer at slutte året af med at give jeres relationer et boost? Og ønsker I at
styrke den interne kultur med en oplevelse, der ryster hele flokken endnu bedre
sammen? Så er en julefrokost kombineret med Teamdyst hos Sonnerupgaard Gods det
helt rigtige for jer!

På Sonnerupgaard Gods samarbejder de med TEAK Teambuilding og skaber teambuilding med fokus på samarbejde og kommunikation. I juletiden har de gode erfaringer med at sætte det traditionelle julefrokostformat med god mad og fest sammen med teambuilding aktiviteter.

En traditionel julefrokost bringer nemlig ikke nødvendigvis teamet tættere på hinanden som en fælles enhed. Her falder man typisk i snak med de sædvanlige kollegaer, og ser tilbage på festen og husker få sjove episoder, som hurtigt går i glemmebogen. En kombination af julefrokost og Teamdyst giver jer det bedste af begge verdener – nemlig både forkælelse uden for hverdagens faste rammer, og I får fornyet fællesskab med hjem i bagagen.

Alle teambuilding øvelserne er bygget op om, at holdet arbejder sammen som én enhed, og at holdet overleverer information på en skarp og præcis måde. Øvelserne stiller ikke krav til medarbejderens fysiske formåen eller hurtighed. Når I teamdyster er der lagt vægt på, at I har det sjovt sammen i fællesskab. Der skrues op for de underholdende elementer, og lidt ned for den faglige facilitering i forhold til vores klassiske teambuilding-events.

Udover det vigtige aspekt at blive bedre til at samarbejde og kommunikere, så bliver relationerne til kollegaerne også styrket ved, at I lærer hinanden bedre at kende i en sjov og uformel setting. Det giver grobund for en masse gode snakke tilbage på arbejdspladsen, og Sonnerupgaard Gods erfaring er, at vores kunder bliver bedre til at spørge om hjælp på kryds og tværs af teams, fordi de netop har styrket relationerne.

Et typisk juleevent hos Sonnerupgaard Gods varer fra 4 timer og opefter, og skræddersyes efter jeres ønsker. Her er rig mulighed for at gå all in og kombinere eventet med godsets mødefaciliteter, middag
og overnatning på Sonnerupgaard Gods, og skabe en fuldendt julefrokost i landlige idylliske
omgivelser.

Læs mere om TEAK Teambuilding og Sonnerupgaard Gods på deres profil her.

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking og sparring til dit næste firma-arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG