KATEGORI: Partnernyheder

Julehygge for teamet

3. November 2020
Ditte Rønne Jakobsen

I takt med af COVID-19 skærper kravene til årets julefrokostudvalg, melder virksomhederne stadig tilbage med ønsker om en juleafslutning – blot i mindre format og med andre rammer.


Som alle store og små venues har mærket er de helt store fester er sat på pause i 2020 både i CPH Conference og i Øksnehallen. CPH Conference mærker til gengæld, at mange mødeplanlæggere melder tilbage, at pengene er delt ud til teams og afdelinger, som selv kan arrangere en juleafslutning i år – dog stadig efter virksomhedens gældende praksis for at samles. Den udfordring har de taget op.

CPH Conference booking svarer hver dag på spørgsmål fra virksomheder, der stadig ønsker at komme ud af huset i november og december. Flere fortæller, at der trods alt er fuld tillid til festudvalgene, og at de derfor afsøger alle muligheder.

Spørgsmål som hvordan man kan sidde? Hvad er alternativet til buffeterne? Hvor mange kan vi være uden at gå på kompromis med sikkerheden? Er blot nogle af de mange snakke vi har hver dag i øjeblikket.

I DGI Byen har de derfor vendt hele det traditionelle julekoncept på hovedet og har efter masser af samtaler internt og med kunder, fundet flere løsninger til årets julegæster. Alle lokaler bliver taget i brug om man er 4 eller 40 betyder ikke noget. Der bliver pyntet op i alle lokaler, og de sørger for at gæsterne bliver holdt adskilt og helt private.

De sørger også for at tænde op i den digitale pejs og sætte julemusik på.

Læs mere om CPH Conference og deres mødefaciliteter her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre og få de bedste bud på et trygt julehygge arrangement for din afdeling.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG