KATEGORI: Partnernyheder

K-hjulet ruller hos Konventum & Højstrupgård

5. April 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Hos Konventum & Højstrupgård går man op i effekten i mødemarkedet. Derfor ruller Nordsjællands største konferencecenter nu deres egen model ud for, hvordan husets gæster får mest ud af deres konferenceplanlægning.

K-hjulet er konstrueret i en FØR, UNDER og EFTER-proces, der sikrer større engagement, bedre planlægning og et større overblik over selve effekten af konferencen.  

– Mødeplanlægning kræver ekspertise, et godt netværk og ikke mindst tid. Og vi oplever ofte, at tid ikke er det, som mødeplanlæggerne har allermest af, selv når det er store konferencer, de arbejder med. Derfor arbejder vi med K-hjulet som en let og overskuelig tilgang til at komme godt igennem processen i konferenceplanlægningen. Vi sætter specielt fokus på vigtigheden af at engagere sine deltagere langt tidligere og ikke mindst også at sikre en effekt på længere sigt, siger Gitte Winberg, Konferencechef for Konventum & Højstrupgård.

Gitte Winberg og K-hjulet får opbakning fra Mette Fisker fra Conference Care, der efter mange års erfaring i at skabe værdi af konferencer og events, også er fortaler for denne opdeling af processen for at planlægge en konference mest effektivt.

– Om du skal arrangere et stort eller lille event er ligegyldigt. Det er de samme processer, du skal igennem, og her er det en fordel at tænke i FØR, UNDER og EFTER. For selve eksekveringen er ikke din vigtigste opgave som mødeplanlægger. Processen starter længe før med at forberede og engagere deltagerne, så de møder velforberedte op og vil evaluere konstruktivt. For en konference er en investering, som man gerne skal kunne se værdien af efterfølgende, siger Mette Fisker, administrerende direktør i Conference Care.

Det er ikke tilfældigt, at der rundt omkring hos de danske mødeplanlæggere er stor interesse for at få planlagt og eksekveret møder og konferencer med størst mulige output.

– Med en samlet omsætning på over 26 milliarder kroner i det danske mødemarked, er det klart, at mødeplanlæggere gerne vil bruge både tid og kræfter effektivt i planlægningen af deres møde eller konferencer. Hvert år går 7,8 millioner ind og ud ad døren hos de danske konferencecentre, så hos Konventum har vi et stort ansvar for selve effekten af vores kunders konferencer, så de kommer hjem med en effekt, der kan se på bundlinjen, siger Marina Hoffmann, administrerende direktør for Konventum & Højstrupgård.

Oplev K-hjulet her

Se mødefaciliteterne hos Konventum her og kontakt Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG