KATEGORI: Partnernyheder

Kan vi få flere til at vælge det grønne til?

22. May 2024
Ditte Rønne Jakobsen

I en tid, hvor bæredygtighed står øverst på dagsordenen, er Trinity Hotel og Konference stolte af at være en del af det spændende projekt “Nudging til grønne valg: Plantebaserede madoplevelser til konferencer og møder”. Dette projekt er et samarbejde med MeetDenmark og Plantebaseret Videnscenter og er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer.

Første arbejdsdag var en øjenåbner

Den første arbejdsdag i projektet bød på inspirerende besøg fra Adam Kuskner.

Adam delte sin ekspertise om, hvordan Trinity Hotel & Konference kan gøre vores menuer mere appetitvækkende og samtidig fokusere på grønne valg. Hans input var uvurderligt og gav køkkenet nye perspektiver på, hvordan de kan præsentere plantebaserede retter på en måde, der frister alle gæster.

Gennem projektet eksperimenterer hotellet med forskellige nudging-greb og opsætninger på buffeter og menuer. Dette betyder, at der afprøves forskellige måder at præsentere mad på, som kan fremme grønne valg uden at gå på kompromis med gæstens oplevelse.

For eksempel kan små ændringer i menuens ordlyd eller den måde, maden er arrangeret på buffeten, have stor betydning for, hvilke retter gæsterne vælger.

Et skridt fremad i vores arbejde med ESG

Deltagelsen i dette projekt er et vigtigt skridt fremad i konferencehotellets arbejde med ESG – læs Trinity Hotel´s ESG-rapport her [Vi gør noget – læs hvordan i vores ESG rapport | Trinity Hotel & Konference].

Hotellet har et stærkt engagement i at mindske miljøpåvirkning og fremme bæredygtige praksisser i alle aspekter af virksomheden. En central del af dette er at øge andelen af grøntsager i de retter, der serveres til de mange konferencer og møder, som de hver dag har i huset. 🥕

Læs mere om projektet og Trinity´s partnerskaber her: Nudging til grønne valg: Plantebaserede madoplevelser til konferencer og møder | Wonderful Copenhagen

Læs mere om mødefaciliteter og se flere billeder fra Trinity Hotel & Konferencer her! Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud? Send en chat eller en webformular ind til os, så kontakter vi dig med det samme!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG