KATEGORI: Partnernyheder

KANT Kaffebar & Eventspace er ny partner

20. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Mennesker husker ikke, hvad du siger eller gør, men hvordan du får dem til at føle. Sådan vil de gerne møde dig på KANT Event Space.  

KANT Event Space byder på lokaler, der vil overraske dig i funktionalitet og design. Det er omgivelser, der med det samme giver en følelse af at være “Home Away from Home”, med de smukke interiør og den gode stemning, som huset emmer af. 

KANT Event Space ligger tæt på offentlig transport og midt i det farverige Nordvest-kvarter i København.

Det store flotte auditorium kan rumme op til 900 deltagere og har både tolkerum samt streaming. Ud over det har de flere lokaler, der kan rumme mellem 20-275 personer. 

Når det kommer til mad og drikke lægger de sig i selen for, at din forplejning bliver mere, end du forestiller sig. KANT sørger for en sund og lækker forplejning i løbet af dagen, hvor viden og input skal sidde fast og læring skal implementeres.  Dedikerede personale står klar til at sørge for at din dag bliver en succes, uanset om du er arrangør eller deltager. 

KANT leverer personlig service og skaber positive oplevelser gennem nærværende og engagerede medarbejdere. Det er du ikke i tvivl om, når du træder indenfor.

Læs mere om KANT Kaffebar og Eventspace her på deres profil og kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring på dit næste møde i København.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG