KATEGORI: Partnernyheder

Kender du Næsseslottet i Holte?

24. February 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Velkommen til det smukkeste slot nord for København, som kun ganske få kender til – og det er ganske vist!

Med historiske bygninger og unik beliggenhed tager Næsseslottet imod sine gæster lige dér, hvor skoven slutter, den romantiske park begynder og Furesøen glimter i solen. Her – blot 20 kilometer fra Rådhuspladsen – finder du smukke mødelokaler og lækre faciliteter eksklusivt for dig, der skal afholde firmaevents, dagsmøder og andre slags virksomhedsarrangementer.

Mindeværdige møder, der går over i historien

Fra I træder ind ad døren, bliver I en del af historien. En historie Næsseslottet endda skræddersyer lige netop til jeres behov og ønsker. Inden mødet byder slottet gerne på en rundvisning, så I sammen kan vælge det helt rette mødelokale til jeres arrangement. Dernæst tilrettelægges dagen helt ned til mindste detalje så omgivelser, muligheder, forventninger, service og forplejning går op i en højere enhed med jeres ønsker.

Alle mødelokaler er eksklusivt indrettede, og Næsseslottet sætter en ære i at sørge for alt det praktiske og alt det “ekstra”, så I kan koncentrere jer om at få præcis dét udbytte af dagen, som I ønsker jer. Slottet kan desuden facilitere videokonferencer og hybridmøder med teknisk udstyr i topkvalitet. Brug af det tekniske udstyr er gratis.

Omsluttet af naturens ro

Næsseslottet er ikke blot et af Danmarks smukkeste slotte. Det ligger også i et af de absolut smukkeste hjørner af Danmark. Her er højt til himlen og ro, så langt øjet rækker. Brug naturen til en walk & talk eller snup et stikort og gå på opdagelse i den smukt anlagte private park omkring slottet, som gemmer på imponerende monumenter fra en svunden tid. I kan gå helt ned langs Furesøens bred. Omgivelserne danner de perfekte rammer omkring dit møde eller virksomhedsarrangement.

Nøglen til fremtiden – den grønne omstilling

Næsseslottet er et historisk slot på nye eventyr.

“Vi værner om naturen, dyrelivet i vores skov samt vores fredede bygninger. Den grønne omstilling er vores nye eventyr. Vi har allerede taget de første vigtige spadestik. Vi undgår papirspild. Vi undgår madspild; alt bliver portionsanrettet. Vi undgår plastik; alt bliver serveret i glas eller porcelæn. Vi har egen urtehave. Og når kokken står bag roret ved slotskomfuret bruger han ofte grøntsager fra egen avl”, Caroline Duch, Næsseslottet.

På Næsseslottet vil I opleve en stor omtanke for bæredygtighed, miljøet og fremtiden, som er tænkt ind i alle henseender uden at gå på kompromis med høj kvalitet.

Velkommen på slottet! Læs mere om Næsseslottet her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og booking af blandt andet historiske rammer for jeres næste møde.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG