KATEGORI: Inspiration

Koderne knækkes på The Plant: Københavns nye event venue

25. July 2018
Ditte Rønne Jakobsen

I år bliver Netværks- & Inspirationsdagen holdt på Københavns nye unikke venue – The Plant. The Plant ligger midt i Amagers iværksættermiljø og er et nyt, skævt og innovativt sted, som er med til at danner de perfekte ramme for dagen, hvor vi sammen skal knække koderne til det perfekte møde. Vi glæder os til at invitere jer indenfor i den nyistandsatte og spektakulære fabrikshal.

 

Vores nye flamme, The Plant, fungerede i en periode som Københavns første flyvestation, før denne rykkede til Kastrup, og blev siden hen flygtningelejr efter 2. verdenskrig.

Den gamle fabrik blev bygget af A.P. Møller Mærsk i 1962 til produktion af plastiksortering af danske råvarer og senere til sortering af plastaffald, og var således en del af det større industriområde omkring Refshaleøen og Holmen.

Fabrikken lå tom i en årrække indtil den i starten af 2018 nænsomt blev omdannet til et råt, men eksklusivt event space. Stedet består af neutrale og fleksible rammer med små velovervejede unikke detaljer og samtidig alle moderne faciliteter når det kommer til lys og lyd.

Efter fire års erfaring med det populære Papirhallen, fik ildsjælene muligheden for at bygge den ideelle efterfølger. De havde en klar vision for, hvordan det perfekte sted skulle se ud, og ud fra deres erfaringer og ønsker fremtryllede de The Plant. I første omgang har de lanceret et 1000 m2 stort event venue, og i næste fase følger to tagterrasser med blandt andet orangeri på det tilstødende tårn.

Her har de fået plads til at deres kreative eventkoordinatorer rigtig kan udfolde sig, og det var med stor glæde, at de afviklede det første arrangement med rivende succes i maj måned 2018

The Plant er et ualmindeligt alsidigt sted, som tilstræber at tilpasse sig kundernes ønsker, og den store hal giver alle muligheder for det ideelle arrangement. Derfor har vi valgt The Plant til vores stævnemøde på Netværks – & Inspirationsdagen, da det vil danne de perfekte rammer for, hvordan vi sammen knækker koderne til det perfekte møde.

Tilmeld dig her og tag med og se mulighederne for dit næste event på The Plant.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG