KATEGORI: Partnernyheder

Kokkedal Slot Copenhagen er ny partner hos Danske Konferencecentre

10. January 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Kokkedal Slot Copenhagen byder på eksklusive og naturskønne rammer til møder og konferencer i Nordsjælland. De 7 mødelokaler på slottet har smukt lysindfald og udsigt til park og kyst. Mødedeltagere har mulighed for overnatning i et af slottets 59 elegante værelser med fri adgang til spa & wellness området, gratis parkering og internet.

Leder du efter en klassisk slotsoplevelse med et moderne twist og i eventyrlige rammer?

Så byder vi velkommen til Kokkedal Slot Copenhagen. Slottet er beliggende i den smukke nordsjællandske natur omkranset af grønne enge, skov og udsigt til Øresund. Her finder I 7 stilfulde mødelokaler med naturligt lysindfald med plads op til 112 deltagere, hvor den største sal har egen balkon med udsigt til golfbanen.

Slotshotellet har 59 lyse og elegante værelser som er fordelt på flere kategorier og indrettet med materialer inspireret af naturens farver. I kan nyde jeres middag i Restaurant Slotskælderen fra 1746 med originale hvælvinger og levende lys. Om sommeren åbnes den overdækkede terrasse med udsigt til park og kyst.

Mødedeltagere har adgang til Kokkedal Spa, som er en sand oase for velbehag og afstresning med indendørs pool, sauna og dampbad. Ønskes behandlinger kan dette tilkøbes individuelt. Vi kan også skræddersy et wellness arrangement for jeres deltagere eventuelt inklusive Aqua Fitness. I kan også afprøve udendørs aktiviteter som ”golf for sjov”, laserlerdueskydning, segway og Polo på hesteryg. Det er også muligt at låne cykler, el-cykler og Me-Movers.

Kokkedal Slot Copenhagen er medlem af den anerkendte og verdensomspændende sammenslutning “Small Luxury Hotels of the World” og med en beliggenhed kun få minutter fra Helsingørmotorvejen, Kystbanen og Strandvejen ligger Slottet ideelt for gæster fra over hele landet samt udlandet.

Læs mere om mødefaciliteterne på Kokkedal Slot Copenhagen og se billeder her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere informationer og sparring. 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG