KATEGORI: Partnernyheder

Kokkeskole eller bålkøkken til dit næste firmaarrangement?

13. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Skal holdet rystes sammen eller skal der skabes nye relationer til kunder eller leverandører?
Så er Volkerts Fylke’s kokkeskole, hvor man sammen kreerer en fantastisk 3 retters menu det helt rigtige.

Hos Volkerts Fylke i Kolding har I mulighed for kokkeskole i professionelle rammer. Her er tid til hygge, masser af samarbejde og ikke mindst noget at grine af. I starter i køkkenet med en kort introduktion til aftenens forløb. Herefter inddeles deltagerne i hold. Hvert hold får ansvar for en ret, og skal naturligvis både kokkerere, servere og præsentere holdets ret for øvrige deltagere. Under hele arrangementet er der øl, vand & vin til rådighed i køkkenet fra den store “tag-selv” køkkenbar. 

Hvis I ikke ønsker selv at deltage i køkkenet, så kan I i stedet nyde bålkøkkenet.


BÅLKØKKEN
Når Volkerts Fylke rykker ud med det mobile bålkøkken, kan gæsterne følge med i madens tilblivelse. Både lydende, synsindtrykkene og duftene sætter forventningerne op til det kommende måltid. De tilbyder portionsanrettet forret, family style el. buffet til hovedret, samt portionsanrettet dessert. Udpluk selv jeres ønskede retter ud fra deres bålmenu som kan tilsendes på mail.

GASTRONOMIEN

Gastronomien på Volkerts Fylke er økologisk, jordnær og i sæson med fokus på det simple og moderne, og de sætter en ære i at skabe et højt kvalitetsniveau, selvom det er til mange kuverter. Volkerts Fylke er langt fra det almindelige konferencekøkken og lægger vægt på de gode råvarer, som skaber madoplevelsen. Ønsker I et anderledes venue til jeres næste arrangement er Volkerts Fylke et ideelt valg.

CATERING
Hvad enten I er til en afslappet buffet i virksomheden et sted i det fri, eller en flerretters menu, kan Volkerts Fylke klare opgaven. Den gastronomiske tankegang er inspireret af sæsonens råvarer og de lader sig ikke begrænse, da kokkene elsker nye opgaver og nye udfordringer.

Du får et team af engagerede vin- og madnørder, der er fascineret af, at arrangere og skabe det perfekte event med alt, hvad der hører til. Du bestemmer selv, hvordan dit arrangement skal foregå fra start til
slut.

Læs mere om Volkerts Fylke her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for skæve arrangementer med teambuilding.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG