KATEGORI: Partnernyheder

Kollekolle i nye klæder

19. February 2024
Ditte Rønne Jakobsen

På KolleKolle i Værløse har de haft travlt inden årsskiftet og kan nu stolte fremvise den ny møblerede restaurant og en ny stor lækker terrasse med skøn udsigt til de grønne områder.

For to år siden fik KolleKolle ny visuel identitet i naturlige og moderne jordfarver. De grønne og beige nuancer understøtter hotellets skønne beliggenhed omkranset af skov, sø og marker. Som et naturligt led i processen har restauranten fået en fantastisk makeover, der matcher Kollekolles nye udtryk. Der er blevet investeret i nye komfortable stole (de gamle gik til genbrug), nye gulve og nye mobile buffetborde. Samtidig er gamle borde blevet opfrisket med ny aling og runde hjørner. Belysning og akustikdæmpende vægge i restauranten er blevet omhyggeligt udvalgt for at skabe en hyggelig, rolig og varm atmosfære.

Men det er ikke alt! Konferencehotellet har også tilføjet en helt ny og dobbelt så stor træterrasse med en betagende udsigt. Forestil jer at nyde jeres måltider i det fri, omgivet af smuk natur og frisk luft. Det er den perfekte ramme til jeres næste møde.

Men hvad siger gæsterne om den nye Restaurant KolleKolle? Vi har spurgt dem, og svarene har været fantastiske! Mange beskriver den som hyggelig, varm og dejlig. Nogle har endda sammenlignet den med de trendy restauranter i Barcelona, hvilket er en stor kompliment for os.

For at gøre KolleKolle endnu mere bæredygtig har hotellet også investeret i et nyt og energieffektivt varmepumpeanlæg, der erstatter det gamle naturgasfyr. Varmepumpeanlægget er endnu et opnået mål i vores miljøarbejde, der startede i 1997 og har ført til:

– 67% lavere varmeforbrug

– 44% lavere elforbrug

– 60% lavere vandforbrug.

Samtidig viser nye tal, at de sidste 4 års fokus på affald er resulteret i:

– 50% mindre affald generelt

– 43% mindre madspild.

Du kan læse mere om KolleKolle her på deres profil – klik her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG