KATEGORI: Partnernyheder

KolleKolle inviterer til en musikalsk fremvisning d. 11. januar 2019

15. November 2018
Ditte Rønne Jakobsen

En særlig trio har designet en lækker og inspirerende formiddag (inkl. frokost) til dig som booker og bruger. Trioen består af Kit Sørensen (Konferencechef på KolleKolle), Eva Stenby (Radical Collaboration® træner) og Torben Eskildsen (Musikalsk eventmager). Via en række oplevelser får du mulighed for at nyde KolleKolle samtidig med at du får tips & tricks til effektivt samarbejde: Hvad vil det egentlig sige at skabe fælles fodslag? Hvordan kan jeg håndtere mislyde og i højere grad få mine ønsker opfyldt i samarbejdet med andre? Hvordan bliver 2019 det mest fantastisk samarbejdsår nogensinde?

 

Tilmelding sker via mail til kit@kollekolle.dk

Når vi skal skabe resultater sammen på tværs, er det vigtigt at skabe samklang for at få tingene til at lykkes. Mennesker på tværs af landekulturer, afdelingskulturer og fagområder bringes sammen og skaber nye løsninger ved forenet indsats. I denne symfoni af kompetencer spiller de fysiske rammer en meget vigtig rolle. Derfor vil KolleKolle gerne inviterer jer indenfor i deres konferencecenter og vise deres moderne mødefaciliteter.

Vi byder på morgenmad med nytårsbobler kl. 8.30 og overdådig frokostbuffet kl. 12.00 Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser.

KolleKolle Konferencehotel er beliggende på Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse – Her er 100 gratis parkeringspladser læs mere om KolleKolle her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG