KATEGORI: Partnernyheder

KolleKolle står skarpere med ny visuel identitet

31. May 2021
Ditte Rønne Jakobsen

KolleKolle har fået ny visuel identitet heriblandt nyt logo og ny hjemmeside. Vi har interviewet direktør Berit Leth for at høre, hvilke overvejelser og tanker ligger bag det nye udtryk.

KolleKolle i Værløse ligger naturskønt og råder over mange moderne mødelokaler med plads op til 200 personer samlet i det største lokale.

Vi har besøgt KolleKolle og fået en snak med direktør Berit Leth om konferencestedets nye logo, slogan og hjemmeside.

“Med den ny visuelle identitet, vil vi gerne stå skarpere som mødested. Vi har arbejdet på det i et halvt års tid og er stolte over at kunne løfte sløret for det nu. Ideen har fra start været at fortælle vores historier med nyt logo og slogan, som tager udgangspunkt i KolleKolles DNA”, fortæller Berit Leth.

Det nye logo illustrerer naturområdet ved KolleKolle, og det er skabt ud fra et fugleperspektiv af is-slugten, som løber ud i Furesø. Set oppefra skaber den de to store grene/linjer i logoet. Berit uddyber:

“Is-slugten fra istiden er en del af KolleKolles omgivelser og symboliserer naturen, historien og alle de muligheder, der er herude i de grønne områder.”

Nyt slogan og unikt in-house teambuilding bureau

Til det nye logo hører også et nyt slogan: Dit naturlige mødested

Dit naturlige mødested beskriver på fin vis, hvem og hvad KolleKolle er.

Dit: fordi KolleKolle er til for dig og dine behov.

Naturlige: beskriver de naturlige omgivelser, der gør KolleKolle så speciel.

Mødested: Stedet, hvor folk mødes. Både når vi taler konferencer, kurser, bryllupper, teambuilding, vildt- og seafood-arrangementer og alle de fremtidige events, der ikke er tænkt på endnu.

“Sloganet omfavner kendetegnene ved KolleKolle, både naturen men også den personlige service og de mange oplevelser mødedeltagere kan få her. Det er unikt, at vi har et in-house teambuilding bureau, KBH Teambuilding, som kender området særdeles godt og er specialiseret i at skabe skræddersyede aktiviteter her”, forklarer direktør Berit Leth.

På KolleKolles nye hjemmeside finder man blandt andet et katalog med ideer til aktiviteter både indendørs og udendørs, der nemt kan kombineres med et arrangement. KBH Teambuilding er placeret på KolleKolle og er ideel at benytte til både store eller små team-aktiviteter, der tilpasses ønsker og formål.

Læs mere om mødefaciliteterne på KolleKolle her og kontakts os hos Danske Konferencecentre for sparring og bookinger af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG