KATEGORI: Partnernyheder

Kom til Inspirationsdag den 17. april

13. March 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Kom og oplev to unikke huse og få en spændende aften, der viser jer de mange muligheder Konventum og Højstrupgård kan tilbyde. Vi garanterer en aften med netværk, læring, inspiration, gastronomi og underholdning. Bliv inspireret jer til jeres næste møde eller konference.

Tidspunkt                                      Program

16.00 – 16.30                                Velkommen

16.30 – 18.00                                Rundvisning i begge huse, hvor du kan opleve et helt nyt mødelokale hos Konventum og et genopfrisket Højstrupgård. Du kan blive klogere på vores historie, vores udvikling og få inspiration til, hvordan de kan skabe rammerne for jeres næste møde eller konference.

18.00 – 19.00                                Underholdning i topklasse – Bare rolig vi optræder ikke selv.

19.00 – 21.00                                Middag – Det fantastiske kokketeam fremtryller delikatesser og specialiteter i en lækker 2-retters menu som afslutning på en dejlig dag.

Skal du med?

Tilmeld dig inspirationsdagen den 17. april. Det eneste du skal gøre, er at udfylde tilmeldingsformularen på hjemmesiden.

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Kim eller Katrine i salgsafdelingen på salg@konventum.dk.

Link til hjemmeside og tilmelding: https://www.konventum.dk/konferencer/inspirationsdag/

Læs mere om Højstrupgård her eller om Konventum her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG