KATEGORI: Partnernyheder

Bæredygtig Gourmet på Schæffergården fredag den 8. marts

19. February 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Kom med til en særlig aften i Restaurant Wohlert på Schæffergården i Gentofte, hvor der er fokus på bæredygtighed i råvarer og vin. De serverer en 4-retters menu med økologiske vine til, og der vil være masser af nyttig viden om bæredygtighed og økologi.

Peter Feddersen, Schæffergårdens direktør, fortæller:

”På Schæffergården tilstræber vi konstant, at være så bæredygtige som muligt i alt, hvad vi gør – nu vil vi gerne vise, hvor meget vi kan med råvarer og vine. Vi inviterer til en eksklusiv aften, hvor vi fokuserer udelukkede på de råvarer og vine, der belaster miljøet mindst muligt”. Der er et begrænset antal pladser til dette arrangement”.

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinje er nordisk. Centeret er omgivet af egen smuk park og søområde. Schæffergården har en mangfoldighed af mødelokaler og faciliteter fordelt i det gamle Jagtslot fra 1755; Villa Helene, en gammel og smuk patricierbygning fra 1830 og Agorafløjen med traditionelle mødelokaler. Huset rummer i alt 25 forskellige møde-/plenumlokaler og fra alle lokaler er det muligt at åbne store vinduer ud til dejlige grønne omgivelser.

 

Tilmelding til arrangement d. 8. marts: www.schaeffergaarden.dk/events / 39 77 28 00

Pris pr. pers: kr. 845,-

Læs mere om Schæffergården her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af konferencelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG