KATEGORI: Partnernyheder

Kombiner dit møde i byen med en oplevelse

8. June 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Få mest mulig ud af dit arrangement i København med en af Admiral Hotel´s oplevelsespakker. Hotellet har gjort det lidt nemmere for dig, at kombinere dit møde i København med en oplevelse via forskellige oplevelsespakker, hvor du bl.a. har mulighed for at opleve København fra vandet i hotellets helt egen elbåd.

Admiral Hotel tilbyder flere forskellige oplevelser i byen, som kan fuldende jeres arrangement hvad enten I ønsker en god start på dagen, en pauseaktivitet eller at afslutte jeres dag med en sjov oplevelse for alle.

Oplev København fra vandet

Kunne du tænke dig at opleve smukke København fra vandkanten, eller ønsker du måske et lift fra den ene side af kajen til den anden? Book en privat kanalrundfart og nyd den smukke hovedstad – i båden er der plads til 7 personer.

For sommeren 2023 har hotellet sammensat 2 bådpakker, som alle inkluderer 1 times sejlads i Københavns charmerende kanaler.

Vælg mellem:

Private tour – 2000 DKK for leje af båd
1 sodavand, øl eller vand pr. person.
Snacks fra SALT køkken.
Rute efter eget ønske.
Mulighed for drop off efter eget ønske.

Sightseeing – 325 DKK pr. sæde
1 sodavand, øl eller vand pr. person.
Snacks fra SALT køkken.
Mulighed for drop off ved Reffen, Operaen eller i nærheden.
_

For begge bådpakker er det muligt at tilkøbe et større udvalg af drikkevarer herunder champagne.

For at høre nærmere og bestille din tur skal du blot kontakte hotellet på telefon +45 3374 1414

Om Admiral Hotel

Netop der hvor byens puls møder havets ro, hvor forretningsliv forenes med finkultur, og hvor historisk arkitektur danner ramme om nye, banebrydende begivenheder, ligger Admiral Hotel – på kanten af vandet, i midten af byen. Det er her København møder verden, og verden møder København.

Bygningen, der oprindeligt blev bygget i 1700-tallet som et pakhus, har været kulisse til vigtige historiske begivenheder, hvilket bliver tydeligt ved de flotte murstenshvælvinger i den gamle korntørringsovn i stueetagen og de bare træbjælker, der går igen gennem huset. De unikke og forskellige lokaler er dynamiske og giver hotellet mulighed for at danne den perfekte ramme for netop dit behov – uanset om I er 2 eller 300 personer.

Ønsker du et lokale i stueetagen, får du flot lysindfald og udsigt til det pulserende havneliv samt direkte adgang til Admiral Kaj og egen have foran hotellet. Ønsker du et mødelokale med et imponerende vue til Amalienborg og Marmorkirken, skal du op på 6. sal, hvor du også her får lyse og lækre nyrenoverede mødelokaler.

Værelserne er nyrenoverede i moderne skandinavisk design, og hotellet har en særlig atmosfære og stemning, der er svær at finde andetsteds.

Læs mere og se flere billeder på Admiral Hotel´s profil – klik her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG