KATEGORI: Partnernyheder

Kombiner dit møde med udstilling i DGI Byen

13. July 2022
Ditte Rønne Jakobsen

DGI Byens Sommerudstilling: New Worlds Emerge – en udstilling om spildesign er nu åben og kan nemt kombineres med et møde hos CPH Conference.

DGI Byen er meget mere end et konference- og eventvenue – særligt over sommeren, hvor mødegæster holder velfortjent ferie.

I år handler deres årlige sommerudstilling om danske computerspil, som er kendte over hele verden. Udstillingen tager publikum med på rejsen fra skitse til det færdige spilunivers, og publikum får muligheden for at komme helt bag kulisserne i designfasen af spil som bl.a. Inside, HITMAN og Subway Surfers, blot for at nævne nogle stykker.

Udstillingen hylder den danske spilbranche, og bygger bro mellem generationer, som indimellem ser meget forskelligt på computerspil. De har sammen med Time4game indrettet en spillounge, hvor man kan prøve kræfter med både nye og gamle arkadespil. 


New Worlds Emerge åbnede 25. juni og har åbent til 4. august. Billetter i indgangen – læs mere om udstillingen her. Se mere hos mødefaciliteter på CPH Conference her og kontakt vores bookingeksperter, som sidder klar til finde mødelokaler

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG