KATEGORI: Partnernyheder

Kombiner dit møde med yoga og mindfulness

17. October 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Konference & Hotel Klinten tilbyder yoga og mindfulness i forbindelse med dit arrangement. Start eller afslut dit møde med en yogatime med udsigt over Østersøen, hvor I slipper spændingerne og afstresser. I lærer at lægge energi og fokus dér, hvor der er brug for det.

Konference & Hotel Klinten ligger i idylliske Rødvig på naturskønne Stevns og tilbyder moderne møde- og konferencefaciliteter med en kapacitet på op til 135 personer.

På Klinten har I nu mulighed for at kombinere jeres arrangement med en yoga og/eller mindfulness time. Hotellet har to certificerede instruktører tilknyttet, der vil sørge for, at I er i sikre og trygge rammer. Alle kan være med, så jer helt uden eller med lidt kendskab til yoga kan være med.

Yoga og mindfulness er særlig godt før, under eller efter et møde til at få skabt overskud og ro. Det er muligt at lave en meditativ/mindfulness tilgang til de temaer, som I arbejder med på konferencen. Yoga kan også få dine medarbejdere/kolleger til at føle sig mindre presset og stresset. Herved opstår der fornyet energi, og I vil være mere fokuseret på dagens opgave.

Tag en time-out undervejs i jeres program, som f.eks:

• Snup en Yogaklasse – måske på græsset foran Klinten – og få strukket krop og smilebånd.

• Giv dig selv og dine medarbejdere en ”genstart” med en lang guidet dybdeafspænding der giver klarhed og nærvær.

• Gå en tur langs stranden, stå ”på kanten af verden” – fri som en fugl og træk vejret med vinden – måske stræk og sjov hvis vejret tillader.

• Mental og fysisk forberedelse (åndedræt, meditation og Yogaøvelser), Havdyp (vejr- og vindafhængigt)/eller kold bruser, sauna.

Eller gå all-in og arrangér et kursus/miniretreat over en halv, en hel eller flere dage for jeres medarbejdere med teknikker til afspænding, stresshåndtering, grounding og energiopbygning.

Konference & Hotel Klinten tilbyder også andre former for team-aktiviteter blandt andet teambonding, hvor fokus er på social kommunikation og en empatisk tilgang til hinanden. Disse tiltag øger arbejdstilfredshed, mindsker stress og skaber færre konflikter. Samtidig forbedres det psykiske arbejdsmiljø og det kan ses på bundlinjen.  

Klinten ligger kun 1 times kørsel fra København og kun 25 km syd for Køge.

Læs mere om Konference & Hotel Klinten her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af arrangementer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG