KATEGORI: Partnernyheder

Kombiner dit næste arrangement med teambuilding

25. August 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Kombiner dit møde med teambuilding og forbedre jeres samarbejde. Hos Kragerup Gods får du professionel vejledning af deres helt eget eventteam, der faciliterer alle teambuildingøvelser.

Kragerup Gods tilbyder en 4-stjernet hotel- og konferenceoplevelse med kant. Med kant mener de, at du vil opleve unikke konferencelokaler, der emmer af historie i smukke omgivelser samt muligheden for at kombinere konferencedagen med aktiviteter faciliteret af deres eget eventteam.

I Kragerups aktivitetspark tilbyder de mere end 15 forskellige teambuilding øvelser, der udfordrer jeres kreativitet, kommunikations- og samarbejdsevner. Om I ønsker at understøtte teorierne fra konferencelokalet eller blot afholde et underholdende event for personalet, så er det muligt til vands, til lands og i luften.

Deres nyeste aktive påfund er Godsets skattejagt, som er en oplagt mulighed for at komme en tur ud i naturen. Skattejagten består af 8 teoretiske udfordringer, som holdene skal samarbejde om at løse, for til sidst at finde skatten. Fokus er at udvikle og forbedre gruppens samarbejde og samtidig sætte konkurrencegenet i spil.

De skræddersyr gerne jeres aktivitetsprogram, om I er på konference, til firmafest eller privat. Om sommeren inviterer Kragerup jer ud i godsets smukke park og skov, og i vinter-månederne tilbyder godset jer teambuilding indendørs i deres flotte kornlade.

Fakta:

Kragerup tilbyder 10 konference- og mødelokaler med plads fra 6 – 300 personer og 57 hotelværelser, som alle er indrettet med sans for detaljen.

Kragerup Gods er Danmarks første CO2 neutrale hotel med 6 vindmøller, eget halmfyr og vandværk. De er Green Key certificeret og arbejder ihærdigt med FN’s verdensmål.

Læs mere om Kragerup Gods og deres mødefaciliteter her på deres profil.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG