KATEGORI: Partnernyheder

Kompas Hotel Aalborg åbner ny hotelvinge

4. February 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Fredag den 8. februar 2019 slår Kompas Hotel Aalborg officielt dørene op for et nybygget og nyrenoveret hotel. Nu skal snoren endelig klippes for det nye byggeri, som er en mangeårig drøm, der går i opfyldelse for hotellets bestyrelse og ansatte. Hele weekenden står i fejringens tegn – og især lørdag bliver en stor dag, hvor hele Aalborg er inviteret til at kigge forbi til Åbent Hus og fejre, at det 113 år gamle Aalborg-hotel nu går ind i en ny epoke.

 

Halvandet års byggeri og renovering er nu slut, og Kompas Hotel Aalborg (det gamle Sømandshjemmet) kan endelig åbne dørene for det nye hotel. Det sker til en officiel indvielse, fredag den 8. februar kl. 14-17, hvor samarbejdspartnere, leverandører, tidligere ledere på sømandshjemmet og tætte venner af huset er inviteret til stor åbningsfest.

Hotellets ledelse kan ikke vente til at vise de nye, elegante rammer frem for gæsterne:

– Det er nok ikke gået mange næser forbi, at vi har bygget til de sidste to år her på Østerbro. Men faktisk er drømmen om en større udvidelse over 50 år gammel, så det er kæmpe stort, at vi endelig står ved den officielle indvielse på fredag. Det er en meget betydningsfuld milepæl, siger hoteldirektør Bo Kikkenborg.

Den nye hotelvinge lægger bl.a. yderligere 55 topmoderne værelser til de eksisterende 55 værelser. Dertil kommer også en stor suite på øverste etage, store handikapvenlige hotelværelser, nye møde- og konferencefaciliteter, stort receptions- og loungeområde, p-kælder og ny indgang mod Musikkens Hus. Derudover har den eksisterende bygning fået et omfattende facadeløft, og der er anlagt nye udendørsfaciliteter. Sidst men ikke mindst har hotellet i mellemtiden skiftet navn til Kompas Hotel Aalborg samt fået nyt logo og visuelt design.

– Når vi kalder os ”det nye Kompas Hotel”, så passer det virkelig. Vi tager et kvantespring, hvad angår stil, elegance og moderne faciliteter, og vi glæder os til at vise det frem for hele Aalborg, siger Bo Kikkenborg.

Og han mener det bogstaveligt talt: Dagen efter den officielle indvielse, lørdag den 9. februar, holder Kompas Hotel Aalborg Åbent Hus fra kl. 13-16 for alle, der har tid og lyst til at kigge forbi og se de nye, moderne faciliteter. Også her vil der være lidt godt til ganen og guidede rundvisninger på hotellet.

– Vi er et 113 år gammelt Aalborg-hotel og nærmest en fast institution i byen. Derfor vil vi ikke lade det gå stille for sig, at vi er færdige med at bygge. Så vi håber, at rigtig mange kommer til Åbent Hus på lørdag og ser det nye hotel. Jeg er sikker på, at folk bliver forbavsede over, hvor lækkert det er blevet, siger Bo Kikkenborg.

Læs mere om Kompas Hotel Aalborg her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af de nye konferencefaciliteter.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG